OTS: Bybit uvádza umelú inteligenciu Aurora: revolučné ...

TASR, 12. decembra 2023 15:47

OTS: Bybit uvádza umelú inteligenciu Aurora: revolučné obchodovanie s botmi pre všetkých investorov

Dubaj 12. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptografická burza na svete podľa objemu, predstavuje umelú inteligenciu Aurora, pokročilý nástroj s odporúčaniami na báze umelej inteligencie, ktorý je navrhnutý tak, aby zjednodušil a pozdvihol skúsenosti s obchodovaním s botmi pre investorov na každej úrovni zručností.

Posilnenie postavenia investorov pomocou stratégií riadených umelou inteligenciou

Umelá inteligencia Aurora zjednodušuje zložitosť obchodovania s botmi využitím potenciálu umelej inteligencie. Tento špičkový nástroj analyzuje historické trhové údaje s cieľom identifikovať 18 súborov optimálnych parametrov stratégie s dôrazom na faktory, ako je výnos, frekvencia arbitráže a riziko čerpania.

Zjednodušené obchodovanie pre začiatočníkov aj majstrov

Odstránením tradičných bariér vstupu na trh sprístupňuje umelá inteligecnia Aurora výkonné stratégie obchodovania s botmi tak začínajúcim, ako aj skúseným investorom. Používatelia môžu zadať požadovanú výšku investície a priamo kopírovať obchodné stratégie, ktoré poskytuje umelá inteligencia Aurora.

Preukázané výsledky s mierou ziskovosti viac ako 70 %

Odhodlanie spoločnosti Bybit k inováciám je zrejmé z vynikajúcich výsledkov umelej inteligencie Aurora. Stratégia botov Futures Grid ako umelej inteligencie sa môže pochváliť mierou ziskovosti presahujúcou 70 %, čo podčiarkuje jej účinnosť pri dosahovaní konzistentných výnosov. Okrem toho ponúka umelá inteligencia Aurora rozmanitý výber stratégií v rôznych triedach aktív, čo investorom umožňuje prispôsobiť prístup ich jedinečným potrebám.

„Spoločnosť Bybit sa zaviazala poskytovať obchodníkom najmodernejšie nástroje a technológie," poznamenal spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Ben Zhou. „Uvedenie umelej inteligencie Aurora predstavuje významný krok v našom poslaní sprístupniť sofistikované obchodné stratégie každému. Sme presvedčení, že umelá inteligencia Aurora prinesie revolúciu v interakcii investorov s trhom a pomôže im dosiahnuť ich finančné ciele." #Bybit/#TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit patrí medzi top trojku medzi burzami kryptomien podľa objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a kryptoobchodníci nájdu ultra-rýchly matching engine, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie nájdete v: komunitách Bybit a sociálnych médiách Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2298715/Image.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4451576/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring