OTS: Bybit víta Sebastiana Gawendu ako vedúceho obchodu s opciami

TASR, 10. novembra 2023 13:44

Victoria 10. novembra (TASAR/OTS) - /PRNewswire/ - Burza Bybit, tretia najnavštevovanejšia kryptoburza na svete, s potešením oznamuje vymenovanie Sebastiana Gawendu za nového vedúceho obchodu s opciami, čo predstavuje významný krok v posilňovaní pozície burzy Bybit ako lídra na trhu s kryptomenami. Burza Bybit bola priekopníkom v prvých opčných kontraktoch pre bitcoiny a kryptomenu Ethereum v roku 2022 s ustáleným stablecoinom USDC.

Sebastian je zručný profesionál s bohatými skúsenosťami v oblasti inštitucionálneho predaja, ktorý v minulosti viedol tímy inštitucionálneho predaja pre spotovú burzu a burzu derivátov Crypto.com.

Pred svojím pôsobením pre Crypto.comsa Sebastian podieľal na riadení divízie inštitucionálnych vzťahov a riešení pre región Európy, Blízkeho východu a Afriky na kryptomenovej burze Kraken. Jeho rozsiahle skúsenosti v oblasti tradičných financií spolu s desaťročnou kariérou algoritmického obchodníka s akciovými opciami mu poskytujú jedinečnú kombináciu zručností a poznatkov.

Technická zdatnosť Sebastiana a hlboké pochopenie tradičných aj kryptografických odvetví mu umožňujú dokonale prepojiť tieto dva svety a priniesť do obchodovania s opciami na burze Bybit nový pohľad a inovatívne stratégie.

„Na trhu je neuveriteľná potreba opcií s ustáleným stablecoinom USDC v spojení s prístupom na prosperujúci spotový trh a trh s derivátmi," povedal Sebastian. „Vidím to na základe rozhovorov s inštitúciami až po rozhovory s malými jednotlivými obchodníkmi. Preto som taký nadšený, že som sa pripojil k burze Bybit. Už teraz je tu prosperujúci spotový a derivátový trh, jednotný obchodný účet, technológie a tento neuveriteľný tím – to je víťazná kombinácia!" „Sme nadšení, že môžeme privítať Sebastiana v rodine Bybit," povedal spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Ben Zhou. „Jeho odborné znalosti a skúsenosti v oblasti inštitucionálneho predaja a obchodovania s opciami z neho robia neoceniteľnú posilu nášho tímu. So Sebastianom na čele našej divízie opcií sme presvedčení o tom, že budeme schopní ponúknuť inštitucionálnym klientom rozšírené obchodovanie aj v budúcnosti."

#Bybit/#TheCryptoArk

O burze Bybit

Bybit je burza s piatimi najlepšími kryptomenami založená v roku 2018, ktorá ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu ultra-rýchly párovací motor, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov v kategórii konštruktérov a jazdcov Formuly 1: tímu Oracle Red Bull Racing.

prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na lokalite: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie nájdete na: komunitách a sociálnych médiách burzy Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2270390/Sebastian_Gawenda.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring