OTS: Bybit víta token Jupiter (JUP) na svojich spotových ...

TASR, 29. januára 2024 9:28

OTS: Bybit víta token Jupiter (JUP) na svojich spotových a derivátových platformách

Dubaj 29. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete z hľadiska objemu, zalistuje JUP, natívny token Jupiter priekopníckeho agregátora likvidity v sieti Solana. Token JUP, začínajúci na spotových a derivátových platformách, bude od 31. januára zohrávať dôležitú úlohu pri riadení budúcej decentralizovanej autonómnej organizácie Jupiter, od ktorej sa očakáva, že bude priekopníckym modelom v decentralizovanom riadení.

Bybit je tretia najväčšia kryptoburza na svete pre spotové a derivátové obchodovanie a taktiež v rámci prenosov dát na webe, preto je skvelým priestorom pre výsadok jedného z najočakávanejších tokenov v rámci kryptomien. Výsadok tokenu JUP sa uskutoční s jednou s najhlbších likvidít v kryptosvete, umožňujúcou objavovanie prirodzených cien.

Oficiálne zalistovanie na platforme Bybit sa plánuje 31. januára 2024 o 15:00 hod. koordinovaného svetového času (UTC). Používatelia si budú môcť stiahnuť JUP od 1. februára 2024 od 10:00 hod. UTC. Spotovanie sa spustí najprv s perpetuálnym obsahom o jednu hodinu neskôr.

„Na projekte a tíme Jupiter sme uskutočnili rozsiahly systém povinnej starostlivosti tak, ako to robíme s každým projektom zalistovaným na platforme Bybit," povedal Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ. „Pôsobivé ovládanie tokenu Jupiter na úrovni 65 % objemu Solana DEX je presvedčivým dôkazom o jeho potenciáli. Sme presvedčení, že token JUP poskytne našim používateľom nové príležitosti v dynamickom svete decentralizovaných financií (DeFi). Token Jupiter, ktorý ovláda väčšinu decentralizovaného výmenného objemu siete Solana, bol kľúčovým hráčom v priestore decentralizovaných financií od svojho uvedenia v októbri 2021. Jupiter, ako prvý on-chain swapový agregátor v sieti Solana, spôsobil prevrat v transakciách decentralizovaného financovania ponukou minimálneho poklesu a rýchlejšieho vykonania prostredníctvom jeho jedinečného smerovania naprieč viacerými decentralizovanými výmenami (DEX).

Výsadok tokena JUP a sprievodný airdrop komunity nasleduje po sérii úspešných aidropov v rámci ekosystému Solana, čím prispel k optimistickému trendu v závere roka 2023.

Od zalistovania tokena JUP na platforme Bybit sa očakáva, že pritiahne významnú pozornosť existujúcich nadšencov siete Solana ako aj nových investorov hľadajúcich diverzifikované portfólio kryptomien.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring