OTS: Bybit vysoký štandard v odvetví s auditom dôkazu o rezervách: 40 ....

TASR, 8. apríla 2024 8:24

OTS: Bybit vysoký štandard v odvetví s auditom dôkazu o rezervách: 40 overených tokenov

DUBAJ 8. apríla (OTS/TAS) - /PRNewswire/ -- Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete podľa objemu obchodovania, opäť dokazuje svoj záväzok k transparentnosti a bezpečnosti rozšírením svojho dôkazu o rezervách, pričom teraz overuje celkovo 40 krypto tokenov, čo je najvyšší počet v odvetví.

V rámci svojho najnovšieho kroku Bybit oznamuje, že každá zo 40 kryptomien, vrátane novo pridaných mincí ako WLD, AGI, APEX, BEAM, FET, GALA, IMX, RNDR a SHRAP, sú plne kryté až do výšky 150 %. Vďaka tomu sa Bybit stáva lídrom v odvetví a prekonáva celkový počet aktív kontrolovaných konkurenciou.

Neúnavná snaha spoločnosti Bybit o otvorenosť je široko uznávaná, čo sa odráža v jej bezchybnom skóre dôveryhodnosti 10/10 od spoločnosti CoinGecko a hodnotení „AA" v nedávnej správe CCData Crypto Exchange Benchmark Report. Tieto hodnotenia vyzdvihujú Bybit ako kryptoburzu, ktorá uplatňuje osvedčené postupy v odvetví.

„Náš pevný záväzok overovať naše rezervy preukazuje našu vieru v budovanie dôvery prostredníctvom dôkazov," povedal Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Bybit. „Poskytovanie takéhoto dôkazu pre nás nie je len praxou, ale nevyhnutnosťou. Uisťuje našich používateľov, že ich investície sú v bezpečných rukách a spravujeme ich podľa najvyšších štandardov v odvetví."

Bybit využíva precízny systém peňaženiek, vrátane studených, teplých a horúcich peňaženiek, na optimalizáciu bezpečnosti pri zachovaní likvidity potrebnej pre transakcie používateľov. Táto stabilná bezpečnostná infraštruktúra, podporovaná partnerstvami s inštitucionálnymi správcami Fireblocks a Copper, zaisťuje vedúce postavenie Bybit na trhu s kryptomenami a ponúka bezpečnosť a transparentnosť retailovým a inštitucionálnym klientom.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu obchodovania s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunity a sociálne médiá Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring