OTS: Bybit Web3 predstavuje Airdrop Arcade: Brána Quest-to-earn s novým...

TASR, 23. februára 2024 7:42

OTS: Bybit Web3 predstavuje Airdrop Arcade: Brána Quest-to-earn s novým prístupom k zážitku airdrop

DUBAJ 23. februára (TASR/OTS)-/PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete z hľadiska objemu, s potešením uvádza úplne nové gamifikované centrum odmien – Airdrop Arcade, platformu novej generácie, kde môžu všetci používatelia Web3 zažívať gamifikáciu s spojení so zážitkom airdrop. Okrem toho sa Bybit Web3 spojí s lídrom v odvetví, spoločnosťou Solana a od 29. februára bude ponúkať airdropy v hodnote 120 000 dolárov.

Bybit Web3 Introduces Airdrop Arcade: The Quest-to-earn Gateway with a Fresh Take on Airdrop Excitement Airdrop Arcade je platforma na získavanie airdropov na princípe quest-to-earn, ktorej zámerom je nanovo zadefinovať interakciu používateľov a mechanizmy odmeňovania v širokej škále blockchainov a projektov decentralizovaných aplikácií (DApp). Keďže prináša bezproblémovú skúsenosť v rámci ekosystému Bybit Web3, ponúka interaktívne úlohy s odmeňovaním pre vznikajúce projekty, ktoré ponoria používateľov do sveta decentralizácie.

Získavanie krypto odmien teraz bez námahy

Airdrop Arcade odpovedá na záujem odvetvia o pútavý a zjednodušený spôsob prístupu k nadchádzajúcim príležitostiam Web3 a tokenov. Zjednotením mnohých príležitostí a mechanizmov účasti do jednej prístupnej aplikácie odstraňuje Airdrop Arcade ťažkosti s hľadaním airdropov s odmenami, vďaka čomu je proces hromadenia krypto odmien jednoduchý a príjemný.

Gamifikácia, ktorá sprístupňuje akvizíciu kryptomien

Airdrop Arcade, inšpirovaná mobilnými hrami, ponúka gamifikované prostredie s viacerými úrovňami a úlohami, v ktorom sa používatelia môžu sústrediť na zábavu pri postupovaní cez rôzne fázy a rozširovaní svojho portfólia krypto aktív v rozmanitých tokenoch a reťazcoch. Je určený pre začiatočníkov a zberateľov aidropov, keďže vytvára príležitosti s vysokým potenciálom, prezentované ako úlohy so sprievodcom, ktoré sú na výber v Arkáde.

Prostriedok na zníženie prekážok, ako sú vysoké poplatky za palivo a komplexná správa aplikácií

Airdrop Arcade zjednodušuje účasť vďaka jasnému návodu a ponúka výber nových projektov, bohaté bonusy a bezplatné NFT. Odmeny získané z interaktívnych úloh s aplikáciami DApps, ako sú airdropy tokenov a odmeny NFT, sa prakticky distribuujú do peňaženky používateľa Bybit.

Airdrop Arcade umožňuje používateľom plniť úlohy a vychutnať si exkluzívne airdropy kryptomien. Okrem toho sa používatelia môžu zúčastňovať na interakciách v reťazci, aby získali airdropy z počiatočného uvedenia reťazových tokenov, ako sú Dymension, Scroll, LayerZero a ďalšie.

„S Airdrop Arcade by sme chceli demystifikovať svet Web3 a poskytnúť používateľom bezproblémový prístup, aby získali odmeny a zároveň sa zapojili do inovatívnych blockchainových sietí," povedal Ben Zhou, co-founder a CEO spoločnosti Bybit. „Sme odhodlaní ponúknuť našim používateľom nové možnosti účasti na trhu s kryptomenami a Airdrop Arcade je skvelý spôsob, ako sa dostať k príležitostiam Web3."

O Bybit Web3

Bybit Web3 nanovo definuje otvorenosť v decentralizovanom svete a vytvára jednoduchší, otvorený a rovnaký ekosystém pre všetkých. Sme odhodlaní privítať staviteľov, tvorcov a partnerov v oblasti blockchainu a pozývame krypto nadšencov aj zvedavcov pridať sa ku komunite viac ako 800 000 používateľov peňaženiek, viac ako 10 hlavných partnerov ekosystému, ktorých počet stále rastie.

Bybit Web3 poskytuje komplexný balík produktov Web3, ktorý je navrhnutý tak, aby bol prístup k aktívam Web3, ich výmena, zhromažďovanie a pestovanie čo najjednoduchšie a najotvorenejšie. Naše peňaženky, trhoviská a platformy sa opierajú o bezpečnosť a odborné znalosti, ktoré definujú Bybit ako top 3 globálnu krypto burzu, ktorej dôveruje 20 miliónov používateľov na celom svete.

Pridajte sa k revolúcii teraz a otvorte si dvere do budúcnosti Web3 so spoločnosťou Bybit.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Web3.

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2343229/Image.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2311075/Bybit_Web3_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring