OTS: Bybit Web3 predstavuje NFT Pro: Nová definícia otvorenosti v NFT

TASR, 12. januára 2024 8:55

Dubaj 12. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najväčšia kryptoburza na svete z hľadiska objemu, s potešením oznamuje, že jej jednotka Web3 predstavuje NFT Pro, revolučnú platformu, ktorá sprístupňuje vzrušujúci svet NFT a prináša odmenu pre každého. NFT Pro od spoločnosti Bybit s jednou z najväčších a najrozmanitejších zbierok na svete zjednodušuje skúmanie NFT a umožňuje používateľom bezproblémovú navigáciu v neustále sa vyvíjajúcom ekosystéme Web3.

„Sme nadšení, že môžeme predstaviť NFT Pro ako základný kameň našej misie redefinovať otvorenosť vo Web3," hovorí Ben Zhou, spoluzakladateľ a CEO Bybit. „Web3 by mal byť o posilnení, nie o exkluzivite. NFT Pro víta všetkých – od skúsených zberateľov až po zvedavých nováčikov – a pozýva ich, aby sa k nám pridali pri formovaní budúcnosti, v ktorej môže každý vlastniť kúsok metaversa."

Most medzi jednotkami Web2 a Web3

NFT Pro funguje ako most medzi jednotkami Web2 a Web3 a s otvorenou náručou prijíma spolupracovníkov z tradičného webu. Používatelia získajú exkluzívny skorý prístup k prvotriednym spoluprácam NFT so svetovými hudobníkmi, umelcami, športovcami a kultúrnymi ikonami prostredníctvom špecializovaných značkových obchodov NFT a exkluzívnych noviniek. Tento most nielenže otvára dvere fanúšikom a zberateľom, ale predstavuje potenciál jednotky Web3 aj uznávaným osobnostiam.

Revolučné funkcie zlepšujúce zážitok zo zbierania a obchodovania s NFT:

1. Zvýšená likvidita s integráciou viacerých platforiem NFT Pro sa bezproblémovo integruje s rôznymi trhmi s NFT a umožňuje vám nakupovať NFT priamo v rámci platformy. Vykonáva a podporuje aj simultánne čakajúce príkazy na viacerých platformách, čím zabezpečuje, aby naši používatelia udržali krok s dynamickým trhom NFT.

2. Zjednodušená používateľská skúsenosť s transakciami Swift NFT Pro nastavuje nové meradlo pre platformy NFT, a to vďaka bezprecedentne rýchlym transakciám. Optimalizácia objemu lokálnych dát na platforme NFT Pro prispieva k bezproblémovému efektívnemu a plynulejšiemu obchodovaniu.

3. Nákladovo efektívne obchodovanie s nižšími poplatkami a rýchlejšími transakciami Bybit NFT Pro predstavuje inteligentný výber porovnania trhu. Používatelia môžu využívať konkurencieschopnejšie poplatky a vyššiu rýchlosť transakcií, vďaka čomu je ich obchodovanie nákladovo efektívne a účinné.

4. Rýchle spustenie populárnych aktív NFT NFT Pro sa môže pochváliť širokou škálou vyhľadávaných aktív NFT, ktoré zahŕňajú špičkové a trendové projekty Etherea (ETH). To prekonáva rýchlosť väčšiny konkurentov na trhu. Ďalej zaujmeme novými aktívami synchronizovanými a spustenými na našej platforme v pozoruhodnom časovom rámci 1 minúty.

5. Odmena pre každého nadšenca NFT NFT Pro podporuje aktívnu účasť odmeňovaním používateľov bodmi za každý nákup a obchod NFT. Tieto body odomykajú prístup k zaujímavým cenovým fondom a exkluzívnym NFT, čím pridávajú zábavnú a odmeňujúcu vrstvu do zbierania a obchodovania s NFT. Program odmien rastie spolu s platformou a pravidelne zavádza nové ponuky, ako sú tokeny alebo NFT.

Či už ste skúsený zberateľ NFT, alebo práve začínate svoje dobrodružstvo s Web3, NFT Pro od spoločnosti Bybit je kľúčom k odomknutiu sveta možností vo svete Web3. Bybit Web3 je postavený na dôvere a bezpečnosti a uprednostňuje bezpečnosť používateľov pomocou spoľahlivých bezpečnostných opatrení, aby boli cenné NFT vždy chránené.

#Bybit #BybitWeb3 #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit Web3

Bybit Web3 nanovo definuje otvorenosť v decentralizovanom svete a vytvára jednoduchší, otvorený a rovnaký ekosystém pre všetkých. Sme odhodlaní privítať staviteľov, tvorcov a partnerov v oblasti blockchainu a pozývame krypto nadšencov aj zvedavcov s komunitou viac ako 800 000 používateľov peňaženiek, viac ako 10 hlavných partnerov ekosystému a počítame.

Bybit Web3 poskytuje komplexný balík produktov Web3, ktorý je navrhnutý tak, aby bol prístup k aktívam Web3, ich výmena, zhromažďovanie a pestovanie čo najjednoduchšie a najotvorenejšie. Naše peňaženky, trhoviská a platformy sa opierajú o bezpečnosť a odborné znalosti, ktoré definujú Bybit ako top 3 globálnu krypto burzu, ktorej dôveruje 20 miliónov používateľov na celom svete.

Pridajte sa k revolúcii teraz a otvorte si dvere do budúcnosti Web3 so spoločnosťou Bybit.

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press .

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2311075/Bybit_Web3_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring