OTS: Bybit Web3 predstavuje: Rast vášho Ethereum portfólia ...

TASR, 27. júna 2024 7:40

OTS: Bybit Web3 predstavuje: Rast vášho Ethereum portfólia Masterclass Livestream a YieldNest Giveaway

Dubaj 27. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, druhá najväčšia kryptografická burza na svete z hľadiska objemu obchodovania, s potešením oznamuje svoju vôbec prvú Masterclass pre Ethereum (ETH), bezplatné online podujatie, ktoré ukazuje schopnosť ETH poháňať ďalší býčí rast. Táto majstrovská trieda, určená pre skúsených kryptoinvestorov aj nováčikov, preskúma príležitosti v oblasti decentralizovaných financií a Bybit Web3 na rast vašej pozície ETH.

Masterclass ETH sa bude vysielať 28. júna 2024 o 6:00 UTC a jej súčasťou budú odborníci, ktorí budú divákom poskytovať poradenstvo pri správe ich portfólií a hľadaní nových spôsobov, ako zvýšiť ich podiel ETH. Podujatie sľubuje, že bude neoceniteľným zdrojom informácií pre každého, kto chce prehĺbiť svoje znalosti decentralizovaných financií (DeFi) a ekosystému Ethereum a využiť ich rastúci potenciál pomocou Bybit Web3.

Vybraní školitelia:

• Sam Kazemian, founder of Frax Finance

• Deo Brands, co-founder of YieldNest

• Emily Bao, Bybit Web3 evangelist

• Cryptos Cobra, founder of Cryptos Cobra

Hosťuje Nathan Thompson, lead tech writer v Bybit.

Účastníci sa tiež môžu vopred zaregistrovať, zúčastniť sa ankety Ethereum a odomknúť podiel 36 000 000 tokenov PEPE počas obdobia trvania akcie od 21. júna 2024, 8:00 UTC do 5. júla 2024, 23:59 UTC.

YieldNest, účastník livestreamu, sa k rozdávaniu pripojí tým, že ponúkne tri exkluzívne NFT YieldNest, ktoré sa zvyčajne poskytujú len používateľom s 5+ restaked ETH na YieldNest. Tieto NFT prinášajú +15 % zvýšenie výnosov z osiva YieldNest.

Podrobnosti o živom vysielaní:

Poznačte si do kalendára: 28. júna 2024 o 6:00 UTC

Nalaďte sa: Sledujte naživo

Pridajte sa k nám na tomto transformačnom podujatí a získajte vedomosti, ktoré vám pomôžu zorientovať sa vo vyvíjajúcom sa prostredí Etherea a profitovať z neho.

#Bybit / #TheCryptoArk / #BybitWeb3

O spoločnosti Bybit

Bybit je druhou najväčšou burzou kryptomien na svete z hľadiska objemu obchodovania a obsluhuje viac ako 33 miliónov používateľov. Spoločnosť Bybit bola založená v roku 2018 a poskytuje profesionálnu platformu, na ktorej kryptoinvestori a obchodníci nájdu ultrarýchly párovací motor, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formule 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o Bybite nájdete na Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Pre viac informácií navštívte: https://www.bybit.com

Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2448389/Bybit_Web3.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2311075/Bybit_Web3_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring