OTS: Bybit Web3 sa spája s Manta Network a slávi na oslavu 100K MANTA Carnival

TASR, 29. decembra 2023 14:38

Dubaj 29. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bybit, z hľadiska objemu tretia najväčšia burza s kryptomenami na svete, s radosťou oznamuje sľubné partnerstvo so spoločnosťou Manta Network, priekopníkom v oblasti ekosystémov aplikácií s nulovou znalosťou (zero-knowledge, ZK). Spoločne zároveň štartujú slávnostný 100K MANTA Carnival, aby komunite predstavili najmodernejšiu technológiu ZK a odomkli fantastické odmeny.

Táto spolupráca je pre ekosystém Web3 spoločnosti Bybit kľúčovým bodom, ktorý posilňuje jeho otvorenosť a možnosti prepojenia cez integrácie s Manta Network. Peňaženka Bybit v súčasnosti podporuje sieť Manta, vďaka čomu poskytuje hladké fungovanie pre viac ako 800 000 používateľov, ktorí využívajú peňaženku Bybit Web3. Táto integrácia nielen rozširuje funkcie peňaženky Bybit, ale popri tom prináša výhody technológie ZK od Manta Network pre širší okruh používateľov.

Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Bybit, sa o partnerstve vyjadril s nadšením: „Tešíme sa, že môžeme spojiť sily s Manta Network, aby sme sa posunuli ďalej v zavádzaní technológie nulových znalostí v oblasti Web3. Táto spolupráca je v súlade s naším záväzkom k Web3 a vytváraniu decentralizovaného ekosystému, ktorý bude jednoduchší, otvorený a rovnocenný pre všetkých."

Manta Pacific, základný produkt spoločnosti Manta Network, ponúka vývojárom Web3 revolučné riešenie. Ide o škálovateľný a nákladovo efektívny ekosystém vrstvy 2 založený na Ethereu, ktorý pomocou ZK-Rollups výrazne znižuje poplatky za palivo a zjednodušenie inštaláciu prostredníctvom Solidity. To dláždi cestu k novej ére vývoja aplikácií web3, ktorá je rýchlejšia, lacnejšia a dostupnejšia pre viac používateľov.

100K MANTA Carnival: Zábava a odmeny pre každého:

Bybit Web3 sa s nadšením podelí s komunitou o svoju radosť z Manta Network prostredníctvom 10-dňovej oslavy plnej príležitostí vyhrať podiel na 100 000 tokenoch MANTA.

Podujatie 100K MANTA Carnival sa začína 22. decembra 2023, o 10:00 UTC a potrvá do 1. januára 2024. Nenechajte si ujsť túto úžasnú príležitosť oboznámiť sa s technológiou ZK, vyhrať cenné tokeny a zúčastniť sa na formovaní budúcnosti decentralizovaných aplikácií.

Viac informácií a pokyny k účasti nájdete na stránke: https://announcements.bybit.com/en/article/manta-network-x-bybit-web3-carnival-up-to-100-000-manta-up-for-grabs-blt3c730aff1e7ab01f/

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2308468/Bybit_Web3_Partners_Manta_Network_Celebrating__with_100K_MANTA_Carnival.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring