OTS: Bybit Web3 v spolupráci s LightCycle prináša ...

TASR, 1. februára 2024 15:43

OTS: Bybit Web3 v spolupráci s LightCycle prináša nezabudnuteľný virtuálny zážitok – Virtuálny koncert Robbieho Williamsa k 25. výročiu

Dubaj 1. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V rámci prevratnej spolupráce s Hape2.0-LightCycle, prinesie Bybit, tretia najväčšia burza kryptomien z hľadiska objemu, ako oficiálny partner virtuálneho koncertu Robbieho Williamsa k 25. výročiu, revolúciu do prostredia Web3 mimoriadnou oslavou pri príležitosti 25. výročia Robbieho Williamsa. Bybit Web3 je oficiálnym partnerom trhoviska NFT pre nadchádzajúci virtuálny koncert – „Robbie Williams za hranicami reality v LightCycle – virtuálny hudobný zážitok," ktorý prináša LightCycle.

Bybit Web3, ako oficiálne trhovisko NFT na predaj vstupeniek a zberateľských predmetov na tento virtuálny koncert, prináša vizionárske spojenie hudby a technológie. Táto prelomová spolupráca znamená zásadný okamih v evolúcii Web3, ktorý je príkladom neochvejného záväzku spoločnosti Bybit k budovaniu prostredia Web3.

Partnerstvo ohlasuje revolučnú éru, v ktorej sa technológia a zábava hladko prepájajú, čím vytvárajú jedinečnú oslavu hudby a komunity v rámci jednoduchšieho, otvoreného ekosystému, prístupného pre všetkých rovnako.

Show, ktorú v roku 2024 prinesie LightCycle, sa stane najprelomovejším koncertom v histórii a v metaverze vystúpi legendárny Robbie Williams. Spoločnosť Bybit je priekopníkom historického partnerstva s LightCycle, čím nastavuje nové štandardy v zábavnom priemysle a stáva sa exkluzívnym oficiálnym trhoviskom NFT pre prelomový koncert v metaverze, ktorý nanovo definuje spojenie medzi zábavou a blockchainom.

Tu sú 3 inovácie, na ktorých Bybit spolupracuje s LightCycle a prináša ich do Web3

1. Otvorenie a spojenie upomienkových predmetov, koncertných vstupeniek a prístupového pasu do metaverza v jednom – ako jedno z najväčších trhovísk NFT na svete, poskytuje Bybit exkluzívny prístup pre fanúšikov, ako si zabezpečiť vstupenky na koncert Robbieho Williamsa, formou jedinečnej príležitosti v rámci dynamického sveta blockchainu.

2. Zjednodušenie používateľského zážitku tak, aby bol bezproblémový a príjemný – Intuitívna platforma Bybit a rýchle transakcie menia proces nákupu vstupeniek a umožňujú používateľom zabezpečiť si vstupenky na koncerty rýchlo a jednoducho.

3. Vyrovnanie prístupu pre fanúšikov Robbieho Williamsa na základe Web3 aj Web2 – Virtuálny koncert a fanúšikovské zážitky bude možné vychutnať si viacerými spôsobmi. Fanúšikovia Robbieho Williamsa a používatelia Bybit si môžu kúpiť vstupenky cez Bybit NFT Pro, ako aj súťažiť o vstupenky a podpísané spomienkové predmety z koncertu na sociálnych sieťach.

„Toto partnerstvo znamená pre Bybit Web3 zásadný míľnik. Chceme vniesť Web3 do bežného života pre každého a snažíme sa priniesť nové trendy do zábavného priemyslu formou hladkej integrácie sily blockchainu do virtuálnych koncertných zážitkov," povedal Ben Zhou, co-founder a CEO spoločnosti Bybit. „Partnerstvo s LightCycle je v súlade s naším záväzkom ponúkať jedinečné a pohlcujúce príležitosti pre komunitu Web3, ktoré prekračujú hranice bežnej zábavy."

Bobby Chow, co-founder a CEO spoločnosti LightCycle o výbere Bybit ako oficiálneho exkluzívneho partnera povedal:

„Spoločnosť Bybit je vďaka svojej oddanosti voči inováciám a významnému postaveniu na trhovisku NFT ideálnym partnerom pre LightCycle. Spája nás spoločná vízia vytvárania nezabudnuteľných zážitkov vo virtuálnom svete a odbornosť spoločnosti Bybit v oblasti technológie blockchainu sa hladko prelína s naším cieľom poskytovať bezpečné a pohlcujúce koncertné zážitky v metaverze. Spoločne sa snažíme nanovo zadefinovať štandardy virtuálnej zábavy. Tento koncert je výnimočný, pretože nie je len o hudbe; je o posúvaní hraníc toho, čo je v digitálnej dobe možné."

Viac informácií nájdete tu: https://learn.bybit.com/web3/buy-robbie-williams-virtual-concert-nfts/

#Bybit #BybitWeb3 #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit Web3

Bybit Web3 nanovo definuje otvorenosť v decentralizovanom svete a vytvára jednoduchší, otvorený a rovnaký ekosystém pre všetkých. Sme odhodlaní privítať staviteľov, tvorcov a partnerov v oblasti blockchainu a pozývame krypto nadšencov aj zvedavcov s komunitou viac ako 1 milióna používateľov peňaženiek, viac ako 10 hlavných partnerov ekosystému a počítame.

Bybit Web3 poskytuje komplexný balík produktov Web3, ktorý je navrhnutý tak, aby bol prístup k aktívam Web3, ich výmena, zhromažďovanie a pestovanie čo najjednoduchšie a najotvorenejšie. Naše peňaženky, trhoviská a platformy sa opierajú o bezpečnosť a odborné znalosti, ktoré definujú Bybit ako top 3 globálnu krypto burzu, ktorej dôveruje 20 miliónov používateľov na celom svete. Pridajte sa k revolúcii teraz a otvorte si dvere do budúcnosti Web3 so spoločnosťou Bybit.

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2330956/Bybit_LightCycle_RW_NFT_Sample.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2311075/Bybit_Web3_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring