OTS: Bybit x TON Odyssey: Darček v podobe TON a možnosť ...

TASR, 10. novembra 2023 13:27

OTS: Bybit x TON Odyssey: Darček v podobe TON a možnosť stávkovania s exkluzívnou RPMN

Victoria 10. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najnavštevovanejšia kryptoburza na svete, s potešením oznamuje prelomovú spoluprácu s The Open Network (TON), ktorá ponúka jej komunite jedinečnú príležitosť zarábať a stávkovať TON s významnými odmenami. Táto spolopráca bude prebiehať od 8. novembra 2023 do 7. decembra 2023 a ide o inkluzívnu iniciatívu, ktorá privíta nových aj existujúcich používateľov platformy Bybit.

Kryptoburza Bybit daruje novým používateľom 5,5 TON

Noví používatelia, ktorí sa pridajú na Bybit počas obdobia akcie, môžu získať až 5,5 TON. Ak sa chcú noví používatelia zapojiť, musia si aktivovať peäaženku Telegram Wallet, zaregistrovať si účet na Bybit, vložiť aspoň 100 USD na Bybit do siedmich dní od registrácie a predložiť údaje o svojej peňaženke. Na ich účet Bybit bude pripísaná celkovo 5 TON a ďalších suma 0,5 TON bude odoslaná do ich peňaženky Telegram. Táto ponuka je dostupná pre prvých 25 000 oprávnených účastníkov podľa poradia.

Existujúcim používateľom sa pripíše TON do ich peňaženkyTelegram

Kryptoburza Bybit nezabudla ani na svoju vernú komunitu. Zapojiť sa môžu aj existujúci používatelia, ktorí si na Telegrame aktivujú peňaženku TON a zadajú svoje údaje, pričom do ich peňaženky Telegram sa pripíše 0,5 TON. Táto ponuka je k dispozícii aj pre prvých 25 000 oprávnených účastníkov podľa poradia.

Kryptoburza Bybit Ponúka na vklady kryptomeny TON 20 % RPMN

Okrem rozdávania kryptomeny TON ponúka Bybit jedinečnú príležitosť na stávkovanie s atraktívnou 20 % RPMN na TON. Tento produkt 7-dňového sporenia s pevnou úrokovou sadzbou je k dispozícii novým používateľom Bybit, ktorí vložia svoj prvý vklad po 6. novembri 2023. Účastníci môžu staviť od 50 TON do maximálnej výšky 4 500 TON. „Sme nadšení, že sa môžeme vydať na túto cestu s TON a priviesť komunitu Telegram na palubu CryptoArk," povedal Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ kryptoburzy Bybit. „Táto spolupráca podčiarkuje náš záväzok poskytovať inovatívne a obohacujúce zážitky pre nových aj existujúcich používateľov." #Bybit / #TheCryptoArk

O kryptomenovej burze Bybit

Bybit je burza s piatimi najsilnejšími kryptomenami založená v 2018, ktorá ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu ultra-rýchly párovací motor, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov v kategórii konštruktérov a jazdcov Formuly 1: tímu Oracle Red Bull Racing.

V prípade mediálnych otázok kontaktujte: media@bybit.com Viac informácií nájdete na lokalite: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie nájdete: v komunitách Bybit a na sociálnych sieťach Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4384033/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring