OTS: Bybit zaznamenáva výrazný nárast obchodovania ...

TASR, 31. mája 2024 8:04

OTS: Bybit zaznamenáva výrazný nárast obchodovania vďaka kampani nulových poplatkov v EUR

Dubaj 31. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Bybit, jedna z troch najväčších svetových kryptobúrz podľa objemu obchodovania, dnes oznámila ohromujúci nárast objemu obchodovania v eurách po spustení kampane EUR Zero Fees Fiesta začiatkom apríla. Tento krok podčiarkuje záväzok spoločnosti Bybit voči európskemu trhu a ponúka európskym obchodníkom s kryptomenami konkurencieschopnú platformu s efektívnymi nákladmi.

„Odstránením poplatkov za obchodovanie v eurách zjednodušujeme a sprístupňujeme účasť na trhu s kryptomenami európskym používateľom," uviedla Joan Han, Sales & Marketing Director v Bybit. „Európu považujeme za jeden z kľúčových rastových trhov a sme odhodlaní ponúknuť európskym obchodníkom efektívnejší postup.

Stúpajúca popularita: Bybit číslom 2 na holandskom trhu

Kampaň EUR Zero Fees Fiesta priniesla pôsobivé výsledky. Od svojho uvedenia na trh zaznamenal Bybit priemerný denný nárast obchodného objemu párov EUR o 13 % (v porovnaní s aprílovými údajmi). Tento nárast objemu posilňuje pozíciu spoločnosti Bybit ako zásadného hráča na európskom trhu s kryptomenami. Spoločnosť Bybit sa aktuálne umiestňuje v Holandsku na druhom mieste, čo zdôrazňuje jej rozširujúce sa pôsobenie v regióne.

Nad rámec poplatkov: Podpora pohodlného krypto zážitku pre Európanov

Záväzok spoločnosti Bybit podporovať živý a prístupný krypto ekosystém pre európskych používateľov presahuje rámec poplatkov. Kampaň EUR Zero Fees Fiesta eliminuje skryté náklady a zjednodušuje účasť používateľov na trhu bez prekvapivých poplatkov. Zároveň s bezproblémovou možnosťou nákupu jedným kliknutím prostredníctvom služby Google Pay v 35 menách to umožňuje európskym používateľom kryptomeny a obchodovať s nimi s bezkonkurenčnou ľahkosťou. Záväzkom spoločnosti Bybit je dosiahnuť, aby boli kryptomeny nielen prístupné, ale skutočne výhodné pre všetkých európskych obchodníkov.

Vďaka tomuto zameraniu na skúsenosť používateľov je Bybit ideálnou platformou pre európskych nadšencov pre kryptomeny. Neustále sa snažíme inovovať, aby sme zefektívnili procesy a odstránili trecie plochy, čím zabezpečujeme hladkú a bezproblémovú cestu do sveta digitálnych aktív.

#Bybit / #TheCryptoArk /

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu s vyše 30 miliónmi používateľov. Spoločnosť Bybit bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o Bybite nájdete na Bybit Press: https://www.bybit.com/en/press

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com Ak máte záujem o aktualizácie, sledujte: komunity a sociálne médiá spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/4733506/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring