OTS: Bybit zvyšuje dostupnosť krypto trhov spustením ...

TASR, 15. novembra 2023 11:12

OTS: Bybit zvyšuje dostupnosť krypto trhov spustením špecializovaného maklérskeho programu

Dubaj 15. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najnavštevovanejšia krypto burza na svete, s potešením oznamuje spustenie špecializovaného programu pre maklérov. Víta tak výmeny white label, platformy na správu aktív, obchodné terminály, obchodné platformy, agregátory stratégií a obchodné firmy, ktoré sa chcú ponoriť do sveta kryptomien.

Program Bybit Exchange Broker poskytuje maklérom komplexný súbor funkcií, ktoré zabezpečujú prevádzkovú nezávislosť a flexibilitu. Makléri získajú prístup k nástrojom na správu používateľov, flexibilným modelom provízií a ďalším.

Medzi výhody a prínosy programu Bybit Exchange Broker patria:

1. Úplný prístup k rozmanitému balíku produktov Bybit, ktorý zahŕňa spotové, maržové, derivátové a ďalšie produkty;

2. Pokročilé funkcie peňaženky na bezproblémové vklady, prevody a airdropy;

3. Prispôsobiteľné aplikačné programové rozhrania s vysokými limitmi sadzieb pre obchodovanie na mieru;

4. Pripravované funkcie aplikačných programových rozhraní, ako sú obchodovanie s kópiami, konvertovanie a staking, ktoré rozšíria možnosti maklérov.

Okrem týchto výhod poskytuje Bybit maklérom aj špičkovú likviditu, autonómnu správu používateľov a prispôsobenú štruktúru príjmov. Program pre maklérov ponúka sofistikovanú štruktúru účtu s opatreniami na ochranu osobných údajov a účinným dohľadom. Zahŕňa aj základné marketingové nástroje a priebežnú podporu na prilákanie a udržanie klientov.

„Keď spolupracujeme a napredujeme spoločne, môžeme tomuto odvetviu lepšie slúžiť," povedal spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Bybit, Ben Zhou. „Bybit sa venuje podpore spolupráce a inovácií na trhu s kryptomenami a spustenie programu pre maklérov je dôkazom tohto záväzku."

Ďalšie informácie o programe Bybit Exchange Broker alebo informácie o možnostiach partnerstva nájdete na tomto odkaze. #Bybit/#TheCryptoArk

Bybit je burza kryptomien založená v roku 2018, ktorá ponúka profesionálnu platformu, kde nájdu kryptoobchodníci ultra-rýchly párovací nástroj, vynikajúci zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 z radov konštruktérov a jazdcov, tímu Oracle Red Bull Racing, esportových tímov Astralis, Alliance, Made in Brazil (MIBR) a Oracle Red Bull Racing Esports.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie nájdete na: komunitách a sociálnych sieťach Bybit Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2276170/photo.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring