OTS: Casio otvorí virtuálny G-SHOCK STORE v metaverse

TASR, 3. októbra 2023 9:03

Ako prvá spoločnosť ponúka prispôsobenie hodiniek vo VRChat

Tokio 3. októbra (TASR/OTS) - Spoločnosť Casio Computer Co., Ltd. dnes oznámila spustenie virtuálneho obchodu na báze metaverse pre značku nárazuvzdorných hodiniek G-SHOCK. Nový obchod bude otvorený 6. októbra 2023 na sociálnej platforme pre virtuálnu realitu VRChat, kde si návštevníci budú môcť vychutnať zážitky z prispôsobovania hodiniek a ďalšie.

V posledných rokoch je čoraz populárnejšie, že si mladí používatelia vytvárajú avatary (virtuálne osobnosti), skúmajú virtuálne priestory a komunikujú medzi sebou v metaverse.

V reakcii na to spoločnosť Casio otvára virtuálny priestor G-SHOCK STORE, ktorý sa v metaverse nazýva „svet", aby podporila kultúru vybavovania avatarov hodinkami, pričom stavia na silnej podpore, ktorej sa G-SHOCK teší u používateľov pre svoju odolnosť voči nárazom a jedinečný dizajn. Spoločnosť Casio podpísala dohodu o partnerstve so spoločnosťou Spoločnosť VRChat Inc., prevádzkovateľom najväčšej sociálnej platformy pre virtuálnu realitu na svete, VRChat. Je to vôbec po prvýkrát, čo výrobca hodiniek otvoril svet (virtuálny priestor) na platforme VRChat.

Virtuálny svet G-SHOCK STORE bude poskytovať službu prispôsobenia hodiniek, ktorá používateľom umožní kombinovať rôzne komponenty na vytvorenie vlastných personalizovaných hodiniek G-SHOCK, ako aj vidieť, ako ich avatary VRChat vyzerajú, keď majú na sebe vytvorené hodinky. Okrem toho si používatelia môžu zakúpiť komponenty hodiniek, napríklad digitálne predmety na použitie vo VRChate v oficiálnom online obchode Casio na BOOTH, globálnom online trhoviskom pre kreatívne aktivity, a vytvoriť si tak virtuálne hodinky G-SHOCK, ktoré môžu nosiť ich avatari v obchode G-SHOCK STORE a v ďalších svetoch platformy VRChat. Tieto virtuálne hodinky sú prepojené s časom v mieste, kde sa používateľ nachádza, a umožňujú používateľom kontrolovať čas na platforme VRChat.

O platforme VRChat

VRChat je platforma pre virtuálnu realitu v metaverse, ktorá umožňuje používateľom vžiť sa do podoby avatarov a užívať si interaktívne zážitky vo virtuálnych svetoch. Milióny ľudí vytvorili širokú škálu používateľských komunít, v ktorých sa môžu slobodne venovať aktivitám v metaverse priestoroch platformy.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2235376/G_press_01_4_3.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2235377/PR_Newswire__G_press_02_4_3.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring