OTS: Casio predstavuje virtuálnu jazdu svetom v metaverse ...

TASR, 8. decembra 2023 7:52

OTS: Casio predstavuje virtuálnu jazdu svetom v metaverse, na ktorej otestuje odolnosť hodiniek G-SHOCK

Nový zážitok s G-SHOCK THE RIDE od spoločnosti Casio ponúka druhýkrát obsah založený na platforme VRChat

Tokio 8. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Casio Computer Co., Ltd. dnes oznámila uvedenie virtuálnej atrakcie G-SHOCK THE RIDE, ktorá používateľom umožňuje zažiť, aké by to bolo zúčastniť sa testovania odolnosti, ktorému Casio podrobuje rad nárazuvzdorných hodiniek G-SHOCK. Virtuálna jazda podobná zábavnému parku je prístupná na sociálnej platforme virtuálnej reality VRChat.

V októbri 2023 otvorila spoločnosť Casio virtuálnu stránku G-SHOCK STORE na platforme VRChat, ktorá poskytuje obsah založený na metaverse a ponúka návštevníkom zážitky, kde si môžu prispôsobiť hodinky G-SHOCK podľa seba, a tiež vidieť, ako takéto hodinky vyzerajú na avataroch z VRChat, a omnoho viac. Tento priestor má slúžiť ako kontaktný bod medzi značkou G-SHOCK a novými používateľmi.

Spoločnosť Casio teraz predstavuje G-SHOCK THE RIDE, druhú ponuku obsahu založenom na platforme VRChat, atrakciu virtuálnej jazdy, ktorá používateľom prináša simulované zážitky z futuristických testov odolnosti hodiniek G-SHOCK.

Hoci je založená na testoch odolnosti hodiniek G-SHOCK, ktoré sa skutočne uskutočnili v Centre pre výskum a vývoj Hamura, ktoré je základňou pre vývoj hodiniek tejto značky, G-SHOCK THE RIDE ide oveľa ďalej a ponúka príbeh, v ktorom predstavuje, akú podobu by tieto testy odolnosti mohli mať v budúcnosti. Táto atrakcia vyzýva používateľov, aby so svojím avatarom vyrazili do sveta G-SHOCK, ako keby naskočili na jazdu v zábavnom parku, a užili si fantastické zážitky, ktoré sa vymykajú realite a ktoré sú možné len v priestore virtuálnej reality. Okrem zábavy pripomínajúcej hru poskytuje atrakcia G-SHOCK THE RIDE priestor, ktorý vyjadruje skutočný pohľad na reálny svet G-SHOCK s náročnými testami odolnosti, ktoré značka vykonáva, aby zabezpečila bezkonkurenčnú odolnosť svojich hodiniek.

O VRChat

VRChat je platforma pre virtuálnu realitu v metaverse, ktorá umožňuje používateľom vžiť sa do podoby avatarov a užívať si interaktívne zážitky vo virtuálnych svetoch. Milióny ľudí vytvorili širokú škálu používateľských komunít, v ktorých sa môžu slobodne venovať aktivitám v metaverse priestoroch platformy.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2295128/img01.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2295129/PR_Newswire.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring