OTS: Časová štúdia tretej strany preukazuje, že ...

TASR, 4. apríla 2024 12:05

OTS: Časová štúdia tretej strany preukazuje, že Genius Tracker™ od GameChange Solar sa inštaluje rýchlejšie ako konkurenčné jednoosové trackery

Podľa štúdie v teréne vyžaduje Genius Tracker 1P pri konštrukcii o 28 % menej práce ako priemer troch konkurenčných, trhovo relevantných 1P trackerov.

Norwalk 4. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť GameChange Solar, popredný svetový dodávateľ riešení na sledovanie slnečnej energie pre pozemné fotovoltaické elektrárne, zverejnila výsledky komplexnej časovej štúdie tretej strany o inštalácii svojich solárnych trackerov Genius Tracker™. Štúdia, ktorú uskutočnila spoločnosť Eclipse-M, popredný poskytovateľ časových štúdií OEM, dospela k záveru, že Genius Tracker™ vyžadoval pri konštrukcii o 28 % menej práce ako priemer troch trhovo relevantných 1P trackerov. Časová štúdia vychádzala z pozorovaní v teréne v solárnej elektrárni s výkonom 456 MW v Texase, v školiacom zariadení GameChange Solar a niekoľkých ďalších projektoch, kde Eclipse-M vykonávala terénne pozorovania za posledných päť rokov. Tieto údaje sa potom porovnali s historickými záznamami podobných činností v databáze Eclipse-M pre iné trackery relevantné v odvetví. Charles Bishop, viceprezident pre terénnu prevádzku spoločnosti GameChange Solar, počas 3-mesačného obdobia úzko spolupracoval so spoločnosťou Eclipse-M, aby im pomohol získať presné údaje z lokalít.

Medzi kľúčové zistenia štúdie patria:

• Systém Genius Tracker™ 1P preukázal v porovnaní s konkurenciou významné výhody v oblasti produktivity, pretože pri konštrukcii vyžaduje o 28 % menej práce ako priemer troch trhovo relevantných 1P trackerov.

• Dôraz spoločnosti GameChange Solar na predmontáž v továrni a relatívne nižší počet dielov výrazne zefektívňuje procesy inštalácie, znižuje požiadavky na pracovnú silu a zjednodušuje logistiku a manipuláciu s materiálom.

• Systém SpeedClamp™ umožňuje inštaláciu modulu iba s dvoma skrutkami na modul vrátane pripojenia samotnej svorky modulu.

• Systém pohonu a konštrukcia Genius Tracker™ IP sa považujú za najlepšie vo svojej triede, pokiaľ ide o produktivitu na megawatt (MH/MW). Inštalácia modulov je zároveň výrazne rýchlejšia ako iné trackery 1P relevantné na trhu.

• Inovatívne funkcie, ako je dvojdielny systém upevnenia rúrky na stĺpiku, prispievajú k rýchlejšej a presnejšej inštalácii s potenciálnymi nastaveniami vo všetkých požadovaných smeroch.

• GameChange Solar poskytuje zákazníkom pokročilý online portál o stave zásielok, ktorý uvádza logistické informácie v reálnom čase až po úroveň obsahu kontajnera a uľahčuje efektívne plánovanie zásielok tak, aby boli v súlade s harmonogramom výstavby.

• Medzi kľúčové faktory, ktoré prispievajú k tomuto výsledku produktivity, patria vylepšenia v možnostiach konštrukcie, zjednodušené požiadavky na náradie, jedinečné komponenty nenáročné na inštaláciu a komplexné služby stavebnej podpory poskytované spoločnosťou GameChange Solar.

• Metódy štíhlej výstavby by mohli v štandardných veterných lokalitách znížiť prácu až o 40 %.

„Zistenia tejto časovej štúdie preukazujú záväzok spoločnosti GameChange Solar voči našim zákazníkom v tom, ako inovujeme konštrukčnú aj logistickú efektívnosť našich solárnych trackerov," povedal Derick Botha, obchodný riaditeľ spoločnosti GameChange Solar. „Sme hrdí na to, že našim zákazníkom ponúkame riešenie, ktoré nielen maximalizuje energetický výkon, ale tiež minimalizuje čas výstavby a pracovné náklady."

„Proces tvorby tejto správy mal výraznú podporu celého tímu GameChange, od pracovníkov v teréne až po vrcholový manažment," povedal Bill Poulin, vedúci partner spoločnosti Eclipse-M. „Ocenili sme sústredenosť tímu, ktorá nám pomohla vypracovať komplexnú správu."

Kompletná správa je k dispozícii na vyžiadanie na e-mailovej adrese info@gamechangesolar.com.

Viac informácií o spoločnosti GameChange Solar a jej systéme Genius Tracker™ nájdete na stránke https://gamechangesolar.com/tracker.

O spoločnosti GameChange Solar

Spoločnosť GameChange je popredným svetovým poskytovateľom riešení solárnych trackerov, ktoré sa používajú v komunálnych a pozemných projektoch distribuovanej výroby solárnej energie na celom svete. Dodali sme viac ako 30 GW solárnych trackerov a systémov s pevným sklonom, ktoré kombinujú rýchlu inštaláciu, spoľahlivú kvalitu a bezkonkurenčnú hodnotu vďaka špičkovému inžinierstvu, inovatívnemu dizajnu a veľkosériovej výrobe. Naše produkty umožňujú solárnym panelom v elektrárňach sledovať pohyb slnka po oblohe a optimalizovať výkon elektrárne a zároveň chrániť sústavu pred škodlivými poveternostnými podmienkami.

O spoločnosti Eclipse-M

Eclipse-M je popredným poskytovateľom časových štúdií OEM, štíhlych konštrukčných systémov a školení EPC, ako aj systémov na realizáciu projektov. Eclipse-M poskytla služby projektom s kapacitou viac ako 6 GW.

Kontakt:

Lisa Andrews

Riaditeľka pre marketing

GameChange Solar

lisa.andrews@gamechangesolar.com

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1592922/GameChange_Solar_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring