OTS: CCTV+: Očarený kultivovanosťou hory Lushan ...

TASR, 23. októbra 2023 16:12

OTS: CCTV+: Očarený kultivovanosťou hory Lushan v provincii Ťiang-si a šarmom Ťiou-ťiangu

Peking 23. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hora Lushan sa nachádza v meste Lushan, Ťiou-ťiang, provincia Ťiang-si. Podľa legendy sa v období dynastie Čou sedem bratov menom Kuang vydalo na horu, aby sa obrodili a našli nesmrteľnosť. Postavili si tam Lu (slamenú chalupu), podľa ktorej dostala hora Lushan svoje meno. Hora Lushan nesie označenie „najneobyčajnejšie predstavenie v okolí skromného domčeka Kuang" a pýši sa očarujúcou prehliadkou neustále sa meniacich mračien, nádherných prameňov a vodopádov a starobylých pamiatok, ktoré prekypujú nadčasovou kultúrou.

Hora Lushan, s bohatými zrážkami a miernym podnebím, je známa ako „chladný ostrov" v „horúcom mori". Z vysokého končiara, kde vrchol hory objímajú mraky, sa hora Lushan odhaľuje ako malebná krajina zázrakov.

Keď sa z úpätia hory pozeráme nahor, vidíme, ako sa hora Lushan majestátne dvíha, akoby sa predierala cez mraky a vytvárala fascinujúci výhľad podobný nebeskej ríši. Naopak, pri pohľade z vrcholu hory na úpätie sa rozprestiera more oblakov, akoby hravý tanec hmly a oparu. Občas môže byť hora zahalená do tmy, nedotknutá slnečnými lúčmi, zatiaľ čo na jej úpätí jemne mrholí, čo navodzuje nádhernú a zaujímavú atmosféru.

Prírodné krásy hory Lushan, ktoré zdobia éterické oblaky provincie Ťiang-si, vytvárajú osobité čaro krajiny. Tu sa môžete nielen túlať uprostred tejto očarujúcej ríše a zažívať harmonické spojenie človeka a prírody, ale sa aj ponoriť do umeleckej scenérie a naplniť estetické túžby kultúrnych bádateľov.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2254423/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring