OTS: Celosvetová súťaž burn Residency má svojich víťazov

TASR, 20. augusta 2013 11:33

burn Residency oznamuje víťazov

LONDÝN, 19. august 2013/PRNewswire/ -- burn Residency, najväčšia celosvetová súťaž DJ-ov, sa minulý rok venovala hľadaniu budúceho talentovaného DJa na celom svete. Len pred niekoľkými týždňami bolo spomedzi 5 000 účastníkov z viac než 90 krajín vybraných 18 nádejných talentov, ktorí odleteli na Ibizu, kde dostali životnú príležitosť vyhrať letné hosťovanie v jednom z najlepších klubov na Ibize.

(Fotografia: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130819/633903 )

Súťažiaci absolvovali intenzívny dvojtýždňový výcvikový tábor. Nakoniec sa pre 3 DJov ich sen premenil na skutočnosť... tohtoročnými víťazmi burn Residency sú Lea Dobricic, Tommy Kid a Hyena. Vzrušujúcu záverečnú epizódu si môžete pozrieť tu!

Keďže svojím víťazstvom v prvej výzve, čo jej zabezpečilo miesto v záverečnej šestici, okamžite zaujala pozornosť porotcov - vybrali Leu Dobricic (Srbsko) do skupiny pôsobiacej v najväčšom klube na svete, Privilege.

Thomas Ferraré, známy aj ako Tommy Kid (Francúzsko), nadchol porotcov svojou kombináciou kontrabasu, dublovania a perkusií – čo mu pomohlo vyniknúť a napokon aj získať miesto v jednom z najznámejších klubov na Ibize: Sankeys Ibiza

A nakoniec, Jan Jechna, známy aj ako Hyena (Poľsko), zanechal dojem vďaka svojmu mixu pozostávajúceho z housu a techna a bol vybraný na účinkovanie s takými hviezdami, ako sú Steve Lawler, Kolsch a Guy Gerber v centre večernej zábavy na Ibize – celosvetovo preslávenom Café Mambo.

Marketingový manažér Burn, Erik Hofstaedter, povedal: „Boli sme unesení už len samotnou úrovňou nadania všetkých našich súťažiacich na tohtoročnom burn Residency, pričom naši víťazi ukázali fenomenálnu silu prostredníctvom svojho odhodlania, oddanosti a zručností a my sme nesmierne vzrušení, že sme súčasťou kariérneho vývinu troch sľubných interpretov.“

V súčasnosti si Lea, Tommy a Hyena zabezpečili svoje hosťovanie a exkluzívne prostredníctvom burn Records on Beatport môžeme sprístupniť verejnosti ich prvé single. Burn Records bola založená na to, aby im poskytla najlepšiu platformu a príležitosť vydať ich prvé diela.

Pozrite sa spolu s Leou, Tommym a Janom, co preživali od momentu, kedy sa pripravovali na výcvikový tábor až po ich prvé kroky hosťujúcich DJov. Ich príbehy môžete sledovať prostredníctvom online internetových epizód Residency tu.

KÚPIŤ LEA DOBRICIC - DISCONNECT IT

KÚPIŤ TOMMY KID - CHALLENGER

KÚPIŤ HYENA - WHY?

Zdroj: BURN RESIDENCY

Kontakt na médiá: Katie Sallows, +44-(0)7891-108689,

katie@popshopagency.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring