OTS: CEO spoločnosti Bybit prednesie hlavný prejav na týždni historického...

TASR, 9. januára 2024 8:10

OTS: CEO spoločnosti Bybit prednesie hlavný prejav na týždni historického rozhodnutia o BTC ETF

DUBAJ, SAE 9. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Spoločnosť Bybit, z hľadiska objemu tretia najväčšia burza s kryptomenami na svete, s potešením ohlasuje hlavný prejav na CryptoArk v podaní Bena Zhou-a, co-founder a CEO, naplánovaný na 10. januára 2024 o 8:00 hod. koordinovaného svetového času (UTC).

Súčasťou tohto mimoriadne očakávaného podujatia bude aj kvíz s voliteľnými odpoveďami, ktorý ponúka možnosť vyhrať bonus na obchodovanie v hodnote 20 Tétherov (USDT) pre nových aj existujúcich používateľov. Okrem toho môžu účastníci položiť Benovi svoje otázky prostredníctvom kódu QR. Päť osôb, ktoré položia najlepšie otázky, získa bonus na obchodovanie v hodnote 200 Tétherov (USDT).

Hlavný prejav bude spolu s víziou spoločnosti Bybit v súvislosti s podujatím #TheCryptoArk prezentovať významné úspechy spoločnosti v roku 2023 spolu s pohľadom do budúcnosti odvetvia s digitálnymi aktívami. V rámci príhovoru sa predstavia najuznávanejší lídri zo spoločnosti Bybit. Každý sa podelí o svoje názory na všetko, od obchodovania s pomocou umelej inteligencie až po krypto opcie.

Hlavný prejav poukáže na exponenciálny rast spoločnosti Bybit, ktorý zaznamenala dosiahnutím viac ako 20 miliónov používateľov v priebehu piatich rokov, uvedením 93 nových produktov a podporou 96 blockchainov, čo sa týka vkladov a výberov. Podujatie sa bude okrem toho venovať tajomstvám ukrytým za osemnásobným zvýšením spotového objemu spoločnosti Bybit a jej postúpeniu na tretie miesto v krypto derivátoch.

Ben bude hovoriť o svojej oddanosti vysokým štandardom v oblasti súladu vrátane vývoja v Južnej Afrike a Holandsku. Účastníci tiež nahliadnu do vylepšení platformy Bybit, ktorých cieľom je zvýšenie kapacity objemu transakcií, zlepšenie konektivity API a obchodných nástrojov umelej inteligencie.

„Tento hlavný prejav je platformou pre napojenie sa na pulz krypto sveta," povedal Ben. „Je to príležitosť pochopiť trendy, výzvy a príležitosti, ktoré budú formovať budúcu stratégiu Bybit, najmä prinesenie novej decentralizovanej peňaženky na širší trh, nábor inštitúcií a ďalšie zavádzanie našej karty Bybit."

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2312727/Image.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring