OTS: Česká firma Narex rozširuje úspešný rad akumulátorového náradia Camouflage

TASR, 10. novembra 2023 8:00

Bratislava 10. novembra (TASR/OTS) - V Českej Lípe tento rok uvádzajú do predaja rovno 6 nových strojov tohto obľúbeného radu. Tým nadväzujú na minulý rok a prvých 7 strojov. Celý rad Camouflage je inšpirovaný slobodou prírody a je určený pre všetkých, ktorí sa nechcú obmedzovať káblom a ani výdržou batérie.

Týchto 6 noviniek rozširuje pôvodný zámer radu o ďalšie stroje na brúsenie, upratovanie a montážne práce. Camouflage tak obsahuje až 13 strojov.

"Camouflage je na trhu rok a za tú dobu si stihla získať veľa verných zákazníkov, ktorí neustále volali po jej rozšírení. Nechceli sme ich sklamať a tak dopĺňame sortiment Narex o nové stroje, ktoré skvele zapadajú do nášho konceptu," hovorí marketingový riaditeľ spoločnosti Peter Lukavec.

V novinkách sa objaví excentrická brúska, delta brúska, oscilačná píla, rázový uťahovák, vysávač a fukár.

"Už teraz pracujeme na ďalšom rozšírení tohto produktového radu, aby sme zákazníkom ponúkli ucelený ekosystém výrobkov, kompatibilný s jedným typom akumulátora, ktorý použijú okolo domu, v dielni alebo v prírode," dopĺňa produktový manažér Miloslav Kolomazník.

Myšlienka celého radu je sloboda a príroda - stroje sú pre všetkých, ktorí sa nechcú obmedzovať, či už mestom, alebo elektrickým pripojením, a radi sa vydávajú za svojimi koníčkami mimo civilizáciu. Ide o kompletný rad náradia, ktorý svojou povahou vyhovuje všetkým zapáleným domácim majstrom a aj profesionálom v teréne.

Všetky produkty si zákazníci budú môcť zakúpiť u autorizovaných predajcov. V ponuke má Narex aj akciovú sadu zloženú z toho najlepšieho z celého radu, vrátane pracovných doplnkov, ako sú vyhrievaná bunda, rádio, taška alebo rukavice a celý rad ďalšieho príslušenstva.

O firme Narex:

Spoločnosť Narex bola založená v Českej Lípe v roku 1943. Tento rok teda firma oslavuje 80 rokov od svojho vzniku. Výroba elektronáradia nikdy nebola prerušená a Narex sa tak radí medzi jednu z najtradičnejších českých firiem v tejto oblasti. Vývoj, testovanie a veľká časť výroby elektronáradia Narex stále prebieha na území Českej republiky vrátane servisu v Českej Lípe.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring