OTS: CGTN AMERICA a CCTV UN: Globálny mediálny ...

TASR, 13. marca 2024 15:04

OTS: CGTN AMERICA a CCTV UN: Globálny mediálny dialóg: Prečo je rok 2024 rokom „rozkvetu v Číne"?
Washington 13. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - CGTN America a CCTV OSN ohlasujú „Globálny mediálny dialóg: Prečo je rok 2024 rokom „rozkvetu v Číne?"

Hneď po každoročných najvyšších politických stretnutiach v krajine hostí China Media Group globálny mediálny dialóg, ktorý zdôrazňuje spoločnú prosperitu a príležitosti v Číne: aktuálne a jedinečné mediálne podujatie s hlavnými rečníkmi, dvoma panelmi odborníkov a hodnostárov Chicagskej univerzity.

Naši hodnostári, odborní rečníci a členovia panelov diskutujú o najnovšej „modernizácii v čínskom štýle". Tri jednoduché slová, ktoré signalizujú obrovský a rastúci potenciálny zdroj novej produktivity, medzinárodnej spolupráce a spoločného bohatstva.

V prvej panelovej diskusii vystupuje bývalý veľvyslanec USA v Číne Max Baucus, bývalá starostka Chicaga Lori Lightfoot a prezident Illinois Institute of Technology Raj Echambadi. Hĺbkové zameranie na hospodársku dynamiku Číny a na to, ako čínsky proces modernizácie zmenil krajinu na magnet pre globálne obchodné a investičné príležitosti.

Druhá panelová diskusia sa zaoberá súčasnými a potenciálnymi oblasťami spolupráce, ako je umelá inteligencia, zelená energia a ďalšie priemyselné vyhliadky. Tento dialóg sa zameria na rozsiahlejší prístup k zahraničným investíciám a čínske kapitálové trhy.

Diskusie sa zamerajú aj na sesterské mestá ako Chicago a Šanghaj, ktoré sú naďalej mostom pre globálne inovatívne podnikanie. Na túto tému v rámci panelu diskutuje bývalý zástupca primátora pre hospodársky rozvoj v Chicagu Samir Mayekar, bývalý marketingový riaditeľ v Chicagu Mike Fassnacht a prezident Wanxiang America Pin Ni. Na programe sú dôležité, no trochu ľahšie témy vrátane spôsobov, ako podporiť cestovný ruch a zvýšiť výmeny medzi ľuďmi, keďže Čína zmierňuje vízovú povinnosť pre zahraničných cestujúcich.

Publikum a členovia panelov môžu komunikovať počas moderovaných otázok a odpovedí po panelových diskusiách. Podujatie organizuje spoločnosť China Media Group a sponzoruje ho Čínska generálna obchodná komora v Chicagu.

(tento materiál distribuuje MediaLinks TV, LLC v mene CCTV. Ďalšie informácie sú k dispozícii na ministerstve spravodlivosti, Washington, D.C.)

Kontakt: GEORGE ALEXANDER
Distribution@cgtnamerica.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring