OTS: Chamlion predstavuje na výstave IDEX 2024 ...

TASR, 9. mája 2024 10:11

OTS: Chamlion predstavuje na výstave IDEX 2024 pokročilé riešenia 3D tlače v zubnom lekárstve

Istanbul 9. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Chamlion, prevratná sila v digitalizácii zubného lekárstva, je odhodlaná zaujať účastníkov medzinárodnej výstavy dentálneho vybavenia (International Dental Equipment Exhibition – IDEX) 2024 v Turecku. Prináša komplexnú expozíciu integrovaných riešení pre 3D tlač v zubnom lekárstve, inovatívnych 3D tlačiarní na kov a plazmové leštiace stroje.

Na výstave IDEX 2024 si návštevníci stánku Chamlion pozrú kompletný výrobný tok čiastkových rámcov CoCr aj Titanium, od 3D tlače až po následné spracovanie a konečný výsledok. Chamlion zdôrazňuje svoj záväzok k inováciám a predstaví tlačiareň na kov M180 so schopnosťou tlačiť 25 až 30 rámcov na montážnu dosku, čo výrazne zvyšuje efektivitu a znižuje náklady.

Odborníci zo spoločnosti Chamlion budú na stánku k dispozícii, aby predviedli kompletný pracovný postup a diskutovali o tom, ako ich riešenia môžu transformovať prevádzky zubných laboratórií. Pozývame účastníkov na návštevu stánku Chamlion č. 4-A21 na výstave IDEX 2024, aby si pozreli tieto inovácie z prvej ruky.

O spoločnosti Chamlion:

Chamlion vedie transformácie zubného priemyslu prostredníctvom inovatívnych digitálnych riešení. Spoločnosť Chamlion, ktorá pôsobí v 27 krajinách a vo viac ako 270 cloudových továrňach, poskytuje komplexné riešenia 3D tlače pre zubné laboratóriá na celom svete. Ponúkaním integrovaných riešení, ktoré eliminujú potrebu nákupu vybavenia, Chamlion umožňuje zubným profesionálom optimalizovať svoje pracovné postupy a dosiahnuť výnimočné výsledky. Viac informácií nájdete na stránke www.chamlion.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring