OTS: CHINT s názvom „ESG Innovation Enterprise" od Forbes China

TASR, 8. decembra 2023 7:19

Shenzhen 8. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Nedávno sa v Shenzhene konalo podujatie Forbes China ESG Innovation Enterprise Selection. Na podujatí sa zúčastnili vedúci predstavitelia vlády, zástupcovia podnikov, odborníci na ESG a ďalší, aby sa podelili o najlepšie ESG postupy a diskutovali o inovatívnom ESG myslení. Luan Guangfu, úradujúci predseda CHINT Group, bol pozvaný na toto podujatie a predniesol prezentáciu.

Počas podujatia boli vyhlásené výsledky „2023 Forbes China ESG Innovation Enterprise Selection" a spoločnosť CHINT bola ocenená za svoje úsilie v ESG. Forbes China uviedol, že cieľom podujatia je neustále propagovať a vyzdvihovať inovácie a vynikajúce výsledky spoločností v oblasti životného prostredia, spoločenskej zodpovednosti a riadenia (ESG).

„CHINT ako priekopník a prieskumník ekologického a nízkouhlíkového rozvoja, začleňuje zásady ESG do svojej stratégie rozvoja spoločnosti a skúma digitálne riešenia a iniciatívy zamerané na uhlíkovú neutralitu." zdôraznil Luan Guangfu.

CHINT sa zaviazala byť globálnym lídrom v oblasti moderných energetických riešení a zosúladiť svoje poslanie, ktorým je zabezpečiť bezpečnejšiu, ekologickejšiu, pohodlnejšiu a efektívnejšiu energiu s cieľmi trvalo udržateľného rozvoja a ochrany životného prostredia. Spoločnosť sa aktívne podieľa na výstavbe nových energetických systémov a nových systémov elektrickej siete, ktoré zahŕňajú ESG v rôznych odvetviach. Dcérske spoločnosti CHINT Group, vrátane CHINT Electrics, Astronergya CHINT Aneng, vydali v tomto roku správy o ESG, v ktorých zdieľajú koncepty a ESG postupy.

Odvetvový model „Fotovoltaic+" spoločnosti CHINT kombinuje ekonomické, sociálne a environmentálne výhody a podporuje inovatívne prepájanie v rámci viacerých scenárov, ako napríklad piesok a solárna energia, rybolov a solárna energia, poľnohospodárstvo a solárna energia a solárna energia a lesníctvo. Tento prístup priniesol pozitívne ekonomické, ekologické a spoločenské výhody. V súčasnosti CHINT celosvetovo nainvestovala do kumulatívnej kapacity viac ako 31 GW, čím poskytuje viac než 34 miliárd kWh zelenej elektrickej energie ročne a znižuje emisie oxidu uhličitého o viac ako 35 miliónov ton.

Vzhľadom na problémy spojené so zmenou klímy je globálna spolupráca nevyhnutná. Lily Zhang, prezidentka spoločností CHINT Global, CHINT Electrics a CHINT Global zdôraznila výhody spolupráce, brainstormingu a výmeny technológií, ktoré vyplývajú zo spolupráce. V roku 2023 spoločnosť CHINT v spolupráci s medzinárodnou poradenskou spoločnosťou Kearney, vydala „Bielu knihu o uhlíkovej neutralite CHINT Electrics" a „Deklaráciu o nulových emisiách uhlíka".

Zložitosť sveta vytvára nové prekážky, ktoré robia ekologické dekarbonizačné riešenia ešte dôležitejšími. CHINT pokračuje v budovaní svojich výhod v celom reťazci, poskytuje bezpečnejšiu, ekologickejšiu, pohodlnejšiu a efektívnejšiu energiu s cieľom posilniť postavenie globálnych partnerov a podporiť ekologický, nízkouhlíkový a vysokokvalitný rozvoj v rôznych odvetviach.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2295399/CHINT_Named_ESG_Innovation_Enterprise_Forbes_China.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring