OTS: Chystáte sa na dovolenku?

TASR, 27. septembra 2012 19:38

Bratislava 27. septembra (TASR-OTS) - Chystáte sa využiť last minute dovolenku? Sledujete ponuku cestovných kancelárií a uvažujete, ktoré miesto si vybrať?

Určite zaujímavou destináciou je grécky ostrov Kréta. Je najväčším gréckym ostrovom a súčasne piatym najväčším ostrovom Stredozemného mora. Jej rozloha sa tiahne v dĺžke asi 260 km v severozápadnom smere. Podnebie na Kréte je typicky stredomorské, subtropické. Letá tu bývajú dlhé, teplé, a zároveň veľmi suché. Naopak zima býva miernejšia a daždivá. Kréta je nádherný ostrov s výbornými klimatickými podmienkami. Kúpanie je tu možné už od apríla skoro až do novembra. Najkrajšie prostredie vďaka rozmanitej a krásnej zeleni je od jari po začiatok leta, ale je možné povedať, že nech prídete v ktoromkoľvek čase, určite nebudete sklamaní. Ostrov je veľmi krásny a má nespočetné množstvo rôznych lákadiel a kultúrnych pamiatok, je celkom možné, že počas jednej dovolenky nestihnete všetky ani navštíviť. Nájdete tu veľké množstvo hotelov, ktoré ponúkajú najlepšie služby, každý nájde, čo mu vyhovuje. V ponuke je skvelá krétska kuchyňa, ktorú určite radi ochutnáte, sú to aj hotely, ktoré ponúkajú rôzne služby, ktoré najviac vyhovujú rodinám s deťmi, takže naozaj stačí len dobrá informovanosť a určite si vyberiete. Ak budete mať šťastie, možno zoženiete aj celkom lacné letenky do tejto oblasti. Určite sa ale oplatí ju navštíviť. Pri prechádzkach po uličkách tohto ostrova na nezabudnite zastaviť v malých obchodíkoch, ktoré ponúkajú rôzne suveníry, ale aj hodvábne šatky, ktoré si môžete kúpiť ako pamiatku na krásnu dovolenku. Alebo sa zastavíte v niektorej z reštaurácii, ktoré tu nájdete a možno natrafíte aj na ruletu, ktorú si môžete zahrať.
Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring