OTS: Čierny piatok s TCL: Objavte umenie pohlcujúcej ...

TASR, 22. novembra 2023 9:53

OTS: Čierny piatok s TCL: Objavte umenie pohlcujúcej zábavy a vylepšite svoj životný štýl s QD-Mini LED televízormi

Paríž 22. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Ako popredná svetová značka spotrebnej elektroniky si TCL uvedomuje, aké dôležité je vytvoriť pohodlné domáce prostredie plné dobrej starostlivosti, ktoré podporuje celkovú pohodu.

Už tento čierny piatok ponúka spoločnosť TCL sortiment veľkoplošných QD-Mini LED televízorov a inteligentných domácich spotrebičov, ktoré vylepšia váš zážitok zo sledovania aj životný štýl.

*Nasledujúce produktové rady a funkcie sa môžu na jednotlivých trhoch líšiť. Ďalšie informácie získate na najbližšom predajnom mieste.

TCL X955: Váš filmový únik pre nezabudnuteľné chvíle

Doprajte si filmové majstrovské dielo s televízorom TCL X955, ktorý predstavuje vstupenku na zábavu, akú ste ešte nikdy predtým nezažili. Tento televízor s veľkoplošnou obrazovkou s uhlopriečkou 215 cm a dychberúcim rozlíšením 4K Ultra HD sa môže pochváliť špičkovými technológiami Mini LED Premium, QLED a lokálnym stmievaním (FALD), ktoré vytvárajú bezkonkurenčné vizuálne pohltenie. Ak máte náladu na veľkolepý filmový večer, tento televízor premení vašu obývačku na domáce kino.

Zažite kúzlo HDR so špecializovaným monitorom HDR Premium s jasom 5 000 nitov, ktorý podporuje formáty HDR10, HDR10+, HDR HLG a Dolby Vision IQ, a prináša tak ohromujúce kontrasty a živé farby, ktoré vás vtiahnu do každej scény. Výnimočná kvalita zvuku zo zvukového systému 4.2.2 zaručuje, že každý zvuk je rovnako podmanivý ako obraz.

TCL 98C955: Maximálna pohoda: QD-Mini LED televízor, vaša brána do sveta pokoja

Ponorte sa do sveta pohody a podmanivej zábavy s našimi Mini LED a QLED televízormi, ktoré vytvárajú dokonalé prostredie, aby ste si užili chvíle vo vlastnej spoločnosti. Nechajte sa pohltiť nádherou hlbokej čiernej, oslnivého jasu a presného kontrastu, ktoré sú skutočnou pastvou pre vaše zmysly. Vychutnajte si bohaté a realistické farby technológie QLED, pri ktorej sa každá scéna stáva majstrovským dielom živých odtieňov a poskytuje vizuálny zážitok, ktorý zapôsobí na vaše city.

Videohry a akčné scény plynú bezproblémovo vďaka natívnemu displeju s frekvenciou 144 Hz a prinášajú tak vzrušujúci zážitok. Náš multiformátový rozsah HDR zaručuje dokonalú kvalitu obrazu bez ohľadu na jeho zdroj a zabezpečuje celkovú relaxáciu priamo vo vašej obývačke. Zvukový systém ONKYO 2.2.2 Dolby Atmos vás obklopí pohlcujúcim zvukom a ponúkne zvukový zážitok, ktorý upokojí myseľ a pookreje dušu.

TCL 98C805: Posuňte videohry na novú úroveň s QD-Mini LED televízormi

Vydajte sa na herné dobrodružstvo, aké nemá obdoby, s naším najmodernejším QD-Mini LED televízorom. Nie je to len televízor, je to váš portál do sveta výnimočných herných zážitkov, ktoré si môžete vychutnať osamote a zároveň sa pri nich poriadne zabavíte. Vďaka obrovskej obrazovke s uhlopriečkou 248 cm a podmanivému rozlíšeniu 4K Ultra HD vdýchne jedinečný realistický život každej videohre. S maximálnym jasom 1 600 nitov (pri 248 cm) naplno ožívajú všetky farby a vytvárajú dynamické a pohlcujúce herné prostredie. Vlastná variabilná obnovovacia frekvencia 144 Hz zaručuje neuveriteľne plynulé hranie hier, ktoré sa dokonale hodí na rýchlu akciu a dobrodružstvá, pri ktorých sa vám rozbúši srdce. Tento televízor však skutočne vyniká vďaka svojim neuveriteľným možnostiam HDR. Výsledok? Vaše obľúbené videohry a filmy oslnia ohromujúcim kontrastom a dynamickým rozsahom, a z hrania osamote sa stane nezabudnuteľný zážitok.

Vylepšite svoje herné schopnosti a nechajte sa uniesť do sveta podmanivej zábavy, kde je v centre pozornosti sólo hra a z každého okamihu srší napätie.

TCL 98P745: ako pozdvihnúť úroveň domácej zábavy

Televízor TCL 98P745 4K spĺňa všetky predpoklady pre výnimočný zážitok z domácej zábavy. Nechajte sa vtiahnuť do kúzla kina vďaka technológiám Dolby Vision a Dolby Atmos. Tento televízor ponúka živé 4K rozlíšenie, viac ako miliardu farieb a zvuk, ktorý vás obklopí filmovou atmosférou, takže sa v každom okamihu budete cítiť ako v kine.

Vďaka podpore HDMI 2.1 zaručuje špičkový herný zážitok s vysokým rozlíšením videa, automatickou optimalizáciou obrazu a nízkou latenciou. Akcelerátor hry 120 Hz zaručuje ostré a plynulé hranie.

Elegancia kráča ruku v ruke s funkčnosťou vďaka hladkému dizajnu bez okrajov a tenkému kovovému rámu, ktorý ladí s akýkoľvek interiérom. Okrem zábavy predstavuje televízor TCL P745 aj vaše komunikačné centrum s Google Duo na okamžité videohovory a hlasové poznámky.

Pomocou služby Google TV získate prístup k viac ako 700 000 filmom a epizódam televíznych seriálov, ktoré sú usporiadané a vyhľadávate v nich pomocou hlasových príkazov.

Klimatizácia TCL FreshIN: vytvorenie domácej oázy zdravia a pohodlia Premeňte svoj domov na útočisko plné pohody pomocou klimatizácie zo série FreshIN od TCL. Tieto klimatizačné jednotky majú za úlohu zlepšovať kvalitu vzduchu v interiéri a prekračovať rámec obyčajných komfortných spotrebičov. Sú navrhnuté tak, aby vytvárali zdravé a príjemné prostredie, v ktorom môžete pokojne relaxovať.

Technológia FreshIN+ 2.0 spoločnosti TCL ponúka systém obojsmernej výmeny čerstvého vzduchu, ktorý privádza vonkajší vzduch bohatý na kyslík a zároveň vytláča nezdravý vzduch z interiéru. Tento systém je obzvlášť cenný, keď kvalita vzduchu nie je ideálna, pretože účinne zbavuje prostredie nežiaducich častíc, ako sú prach, chlpy domácich zvierat a znečisťujúce látky. V spojení so štvorvrstvovým filtračným systémom je tak cirkulujúci vzduch oveľa zdravší pre alergikov.

S klimatizačnými jednotkami zo série FreshIN od TCL je vaša pohoda základom domova.

O spoločnosti TCL Electronics

Spoločnosť TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a popredný hráč v celosvetovom odvetví výroby televízorov. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov až po zvukové a inteligentné domáce spotrebiče. Navštívte internetové stránky spoločnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2282437/TCL_QD_Mini_LED_4K_TV_X955.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2282438/TCL_QD_Mini_LED_4K_TV_C955.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2282439/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2282440/2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2282441/3.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring