OTS: Cineworld Group oznámila prijímanie nových členov ...

TASR, 25. marca 2024 9:06

OTS: Cineworld Group oznámila prijímanie nových členov vedenia vrátane prezidenta Cineworld International

London 25.marca (TASR/OTS) - (BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Cineworld Group, ktorá je druhou najväčšou sieťou kín na svete, dnes oznámila, že potom, ako v roku 2023 menovala Eduarda Acunu za výkonného riaditeľa spolu s novou správnou radou, ktorej predsedá Eric Foss, pokračuje s doplnením svojho výkonného tímu. K Acunovi a tímu Cineworld Group sa pripojili Thomas Song vo funkcii finančného riaditeľa, Ben Hill ako riaditeľ ľudských zdrojov, John Henrich ako hlavný konzultant, John Curry ako senior viceprezident pre obchod spoločnosti Regal a Javier Sotomayor ako prezident Cineworld International.

„Sme nadšení, že môžeme vo výkonnom tíme privítať Toma, Bena, Johna, Javiera and Johna,“ uviedol Eduardo Acuna, generálny riaditeľ Cineworld Group. „Vďaka ich spoločným skúsenostiam v odvetví, líderským a komunikačným schopnostiam, máme dobré predpoklady viesť najlepší tím, ktorý podporí rast a úspech Cineworld Group na globálnej úrovni.“

Sotomayor má za sebou viac ako 25 rokov skúseností so zakladaním firiem, marketingom, rozvojom podnikania, dodávateľským reťazcom a strategickým plánovaním v oblasti maloobchodu, zábavy a finančných služieb. Pôsobil v Latinskej Amerike, USA, Ázii aj na Strednom Východe. Za uplynulých 20 rokov zastával rôzne vedúce pozície v spoločnosti Cinépolis v oblasti marketingu, stratégie, dodávateľského reťazca aj obchodného rozvoja. Vo svojej funkcii bude Sotomayor viesť medzinárodné tímy mimo USA, vrátane Írska, Poľska, Českej republiky, Slovenska, Maďarska, Bulharska, Rumunska, Izraela, ako aj Cineworld a Picturehouse v Spojenom Kráľovstve.

Song so sebou prináša viac ako 25 rokov skúseností vo firemnom financovaní, rozvoji a vzťahoch s investormi. Naposledy pôsobil ako finančný riaditeľ v spoločnosti Aimbridge Hospitality. Hill pracoval za uplynulých 20 rokov vo väčšine divízií spoločnosti, ktorá je teraz známa ako Warner Bros. Discovery, vrátane Warner Bros. Motion Pictures, Warner Bros. Television, HBO a CNN.

Henrich naposledy pôsobil ako senior viceprezident, generálny konzultant a tajomník v spoločnosti Sally Beauty Holdings, Inc., kde viedol tímy pre audit, regulácie, informačnú bezpečnosť a podnikovú stratégiu.

Curry so sebou prináša 32 rokov skúseností v spoločnosti Regal. V poslednom období pôsobil ako senior viceprezident pre stravovacie služby, pričom niesol zodpovednosť za rozvoj strategických iniciatív, inovácií a partnerstiev na zlepšovanie stravovacích služieb spoločnosti.

O Cineworld Group

Skupina Cineworld Group prevádzkuje jednu z najväčších a geograficky najrozmanitejších sietí kín na svete. Pod značkami Regal, Cineworld, Picturehouse, Planet a Cinema City zastupuje spoločnosť druhý najväčší kinematografický podnik podľa počtu kinosál s prevádzkami v Spojených štátoch, Spojenom kráľovstve, Írsku, Izraeli, Poľsku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Bulharsku a Rumunsku.

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Kontakty

V prípade otázok pre tlač kontaktujte:

020 7413 3344

cineworld@hkstrategies.com

Zdroj: Cineworld Group

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring