OTS: Coffeein vstupuje do volebného boja: Čerstvá káva do každej domácnosti

TASR, 18. septembra 2023 13:46

Bratislava 18. septembra (TASR/OTS) - Slovenská pražiareň kávy Coffeein s poľutovaním sleduje situáciu, ktorá na Slovensku vznikla za uplynulé desaťročia. Kávová kultúra sa dlhé roky vôbec neriešila, prednosť mala diaľnica do Košíc a „naši ľudia“. Spoločnosť sa rozdelila a jednotlivé názorové skupiny sú natoľko rozkmotrené, že spolu nedokážu slušne a vecne komunikovať. Coffeein to chce zmeniť a preto takisto vstupuje do volebného boja.

Kandidatúra slovenskej pražiarne kávy však bude iná. Coffeein neplánuje kandidovať do NRSR, ale do šálok milovníkov kávy. A čo je hlavné, Coffeein nechce rozdeľovať, ale spájať. Kvalitný a čerstvý produkt chce ponúknuť tak priaznivcovi klasického tmavšieho espressa, ako aj milovníkovi filtrovanej kávy.

„Na Slovensku nám desaťročia vládne stará a prepražená káva. Myslím si, že konečne nastal čas na zmenu. Ľudia si teraz do svojich šálok môžu zvoliť čerstvosť a kvalitu,“ vyhlásil zakladateľ pražiarne Peter Szabó.

Coffeein verejnosti ponúka skúsený tím pripravený slúžiť ľuďom. Zamestnanci spoločnosti zbierajú skúsenosti už dvanásť rokov, počas ktorých trpezlivo vzdelávali a zvyšovali kávovú gramotnosť na Slovensku. To všetko jednak prostredníctvom množstva blogových článkov o káve, ako aj vďaka vydaniu knihy o káve, ktorú si môžete prečítať aj vy.

Pražiareň garantuje, že do vašich domácnosti prinesie vždy čerstvo praženú výberovú kávu. Ponúkne vám kvalitné zrno od najlepších farmárov z celého sveta, s ktorými spolupracuje priamo formou direct trade. Okrem toho do objednávky pribalí aj darčeky a doručí vám ju zadarmo.

Navštívte eshop coffeein.sk a zvoľte si čerstvosť.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring