OTS: Cognizant a ISS rozširujú svoje vzťahy s cieľom ...

TASR, 30. októbra 2023 9:48

OTS: Cognizant a ISS rozširujú svoje vzťahy s cieľom pokračovať v inováciách v rámci finančnej organizácie ISS.

Cognizant bude pokračovať v poskytovaní finančných a účtovných (FaÚ) služieb pre ISS, ktoré už priniesli zvýšenie efektívnosti pri finančnom spracovaní pre jednu z najväčších svetových organizácií pre správu zariadení.

Teaneck 30. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Cognizant (Nasdaq: CTSH) dnes oznámila obnovenie zmluvy na päť rokov so spoločnosťou ISS, ktorá je popredným poskytovateľom služieb pre pracoviská a v oblasti správy budov. Rozšírená spolupráca umožní spoločnosti Cognizant naďalej pomáhať ISS pri zvyšovaní efektívnosti a inováciách v rámci jej finančnej organizácie v severnej Európe. K dnešnému dňu spoločnosť Cognizant previedla viaceré procesy a systémy špecifické pre jednotlivé krajiny do jediného zjednodušeného, konsolidovaného a automatizovaného rámca. Tieto vylepšenia umožnili zamestnancom FaÚ v ISS spracovať viac faktúr ročne, čo znamená vyššiu spokojnosť ich zákazníkov aj dodávateľov.

Cognizant nadviazal partnerstvo s ISS v roku 2014 a v tomto období úspešne dodal optimalizovaný škálovateľný finančný a účtovný model. To umožnilo konsolidáciu viacerých krajín a služieb v rámci jedného štandardizovaného procesu a systému, ktorý zvýšil efektívnosť a znížil náklady. Bol tiež vytvorený nový kontrolný rámec, ktorý sa snaží znížiť duplicitu v rámci pracovných procesov financií a účtovníctva. Spoločnosť Cognizant tiež zaviedla niekoľko rôznych nástrojov a systémov na zlepšenie automatizácie, vrátane nástrojov na zdvojený audit, ako sú ProHanc a Tracer. Počas ďalšej fázy projektu sa Cognizant zameriava na neustále inovácie a zvyšovanie produktivity finančnej organizácie poskytovaním riešení a procesov navrhnutých na zjednodušenie, harmonizáciu a štandardizáciu spôsobu práce s cieľom dosiahnuť ďalšie úspory nákladov. Zároveň sa bude pracovať aj na návrhu riešení na neskoršie nasadenie v ostatných obchodných jednotkách ISS a v súlade s priebežným zavádzaním stratégie Global One ISS.

Thomas Djursoe, riaditeľ Cognizant Dánsko povedal: „Sme radi, že pokračujeme v našej spolupráci s ISS s cieľom ďalej inovovať a zvyšovať efektivitu pre finančnú organizáciu v severnej Európe. V rámci nášho zapojenia sme spolupracovali na zavedení nového modelu procesov, ktorý zlepšil fakturáciu a komunikáciu pre zákazníkov aj dodávateľov ISS. Zamestnanci ISS tiež pracujú efektívnejšie a v spolupráci s viacerými krajinami, čo v konečnom dôsledku viedlo k nižším nákladom pre ISS vďaka zefektívneniu činností. Tešíme sa na ďalšiu fázu našej spolupráce a pokračovanie v inováciách s ISS."

Pawel Rowicki, riaditeľ transformácie zdieľaných služieb v ISS, povedal: „Počas našej spolupráce so spoločnosťou Cognizant sme prešli od rôznorodých finančných postupov špecifických pre jednotlivé krajiny k jedinému konsolidovanému a automatizovanému modelu. To výrazne zlepšilo našu efektivitu a celkové služby, ktoré poskytujeme našim dodávateľom a zákazníkom. Výsledkom je, že finančný tím teraz spracováva faktúry rýchlejšie a nákladovo efektívnejšie vďaka štandardizovaným službám, ktoré využívame. Teším sa na pokračujúcu spoluprácu so spoločnosťou Cognizant a na významné inovácie a zvýšenie efektívnosti, ktoré očakávame, že budeme spoločne dosahovať aj naďalej."

ISS

ISS, popredná spoločnosť v oblasti pracovných procesov a správy budov, poskytuje riešenia na vytváranie miest, ktoré prispievajú k lepším obchodným výsledkom, zvyšujú produktivitu a spríjemňujú život - sú poskytované s ohľadom na vysoké nároky ľuďmi, ktorým na tom záleží. https://www.issworld.com/en

Cognizant

Cognizant (Nasdaq: CTSH) tvorí moderné podniky. Pomáhame našim klientom modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať skúsenosti, aby si mohli udržať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spoločne zlepšujeme každodenný život. Pozrite sa ako: www.cognizant.com alebo @cognizant.

Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte:

EMEA/APAC/Severná a Južná Amerika: India

Christina Schneider Rashmi Vasisht

christina.schneider@cognizant.com

rashmi.vasisht@cognizant.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring