OTS: Cognizant si vybrala Alm. Brand Group na umožnenie služieb automatizácie

TASR, 23. novembra 2023 10:03

V rámci novej spolupráce spoločnosť Cognizant prevezme súčasné outsourcované obchodné procesy a zautomatizuje ich s cieľom zvýšiť efektivitu a zlepšiť spokojnosť zákazníkov.

Teaneck 23. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Cognizant (Nasdaq: CTSH) dnes oznámila novú spoluprácu so spoločnosťou Alm. Brand Group, popredná poisťovacia spoločnosť v Dánsku. Cognizant začne zabezpečovať celý rad obchodných procesov, ktoré predtým zabezpečovala externá spoločnosť Alm. Brand Group iným predajcom. Nový vzťah sa zameria na automatizáciu mnohých z týchto procesov a úloh v snahe zvýšiť efektívnosť, zlepšiť spokojnosť zákazníkov a naďalej zvyšovať konkurencieschopnosť skupiny.

V rámci spolupráce spoločnosť Cognizant očakáva automatizáciu celého radu procesov vrátane poistných zmlúv a administratívnych úloh, čo sú tradične manuálne a opakujúce sa činnosti. Tieto snahy majú zabezpečiť zvýšenie efektívnosti tým, že umožnia vykonať viac úloh v kratšom čase a tým poskytnúť zákazníkom lepšiu spokojnosť. Cognizant pomôže identifikovať ďalší potenciál automatizácie spolu s Alm. Vlastní špecialisti na automatizáciu Brand Group Cognizant bude okrem toho využívať schopnosti a hlboké znalosti svojho dánskeho a seversky hovoriaceho centra excelentnosti vo Vilniuse v Litve, ktoré sa špecializuje na poistenie a automatizáciu. V priebehu roka 2024 plánuje spoločnosť Cognizant skonsolidovať celý Alm. Outsourcované procesy Brand Group vo Vilniuse.

Camilla Amstrup, výkonná riaditeľka obchodnej skupiny zodpovedná za komerčné poistenie v Alm. Brand Group prehlásila: „Najnovší vývoj v rámci outsourcingu podnikových procesov čoraz viacej zahŕňa automatizáciu outsourcovaných procesov s cieľom zvýšiť efektívnosť a zlepšiť spokojnosť zákazníkov, a tým posilniť konkurencieschopnosť. Preto sme v Alm. Brand Group si vybrala spoločnosť Cognizant ako nášho nového outsourcingového partnera, pretože je mimoriadne schopná v spolupráci so spoločnosťami pri automatizácii všetkých alebo časti ich obchodných procesov".

Thomas Djursoe, oblastný manažér Cognizant Denmark, povedal: „Sme nadšení, že môžeme s Alm spolupracovať. Brand Group na podporu automatizácie manuálnych a opakujúcich sa procesov. Sektor poisťovníctva má obrovský potenciál na modernizáciu svojich činností a automatizácia je veľmi účinnou technológiou na zvýšenie efektívnosti, zníženie nákladov a zlepšenie skúseností zákazníkov. Automatizácia často pripravuje podniky na budúcnosť, umožňuje väčšiu transformáciu a pripravenosť na rozvoj technológií, ako je generatívna umelá inteligencia. Podniky – a odvetvia – ktoré uprednostňujú digitálnu transformáciu, sú často schopné získať väčšiu konkurenčnú výhodu".

O spoločnosti Alm. Spoločnosť Brand Group

The Alm. Brand Group je zjednotená popredná dánska poisťovacia skupina zameraná na neživotné poistenie. Spolu má viac ako 700 000 zákazníkov. Je to druhá najväčšia neživotná poisťovňa v Dánsku.

O Cognizant

Cognizant (Nasdaq: CTSH) inžinieri moderných podnikov. Pomáhame našim klientom modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať skúsenosti, aby si mohli udržať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spoločne zlepšujeme každodenný život. Pozrite si ako, na www.cognizant.com alebo @cognizant.

Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte:

EMEA/APAC/Ameriky:

Christina Schneider

christina.schneider@cognizant.com

India

Rashmi Vasisht

rashmi.vasisht@cognizant.com

Spoločnosť Alm. Brand Group:

Mikkel Nikolajsen

+45 22185711

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring