OTS: Cognizant uvádza v spolupráci s Microsoft ...

TASR, 16. januára 2024 10:35

OTS: Cognizant uvádza v spolupráci s Microsoft generatívneho asistenta pre inovácie s podporou umelej inteligencie, ktorý umožňuje zamestnancom Cognizant inovovať

Teaneck 16. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Cognizant (Nasdaq: CTSH) oznámila svoju spoluprácu s Microsoft pri zavádzaní asistenta pre inovácie, generatívneho nástroja s podporou umelej inteligencie skonštruovaného na báze služby Microsoft, Azure OpenAI Service, ktorou sa rozšíri Bluebolt, interný program pre inovácie od spoločnosti Cognizant.

Asistent pre inovácie je priekopnícky nástroj určený na prispôsobenie podnikových vedomostí s cieľom poskytnúť väčší priestor pre kreativitu a inovácie v rámci tímov zamestnancov spoločnosti Cognizant, ktorí pracujú na riešeniach problémov klientov v rôznych odvetviach. Uvedenie nástroja potvrdzuje záväzok Cognizant transformovať spoluprácu medzi človekom a strojom prostredníctvom umelej inteligencie a rozširovania poznatkov a inovácií, stavajúc na rozsiahlych technologických vedomostiach spoločnosti a jej znalosti odvetvia.

„Kreativita a vynachádzavosť ľudí v Cognizant je jednou z vecí, ktorou sa odlišujeme v našom odvetví. Nášho asistenta pre inovácie vnímame ako prelomový v tom, akým spôsobom tvoríme a realizujeme nápady," povedal Ravi Kumar S, generálny riaditeľ spoločnosti Cognizant. „Spolu s Microsoft využívame silu generatívnej umelej inteligencie, aby sme priniesli revolúciu v našom prístupe k inováciám. Naším cieľom je zabezpečiť, aby sme si my a naši klienti udržali náskok v rýchlo sa meniacom podnikateľskom prostredí."

Asistent pre inovácie je integrovaný do koreňového inovačného mechanizmu, nástroja Bluebolt od spoločnosti Cognizant, ktorý poskytuje rámec jej zamestnancom kdekoľvek a na akejkoľvek úrovni prispievať do procesu inovácií, od vytvorenia myšlienky až po jej realizáciu. Využívanie sily generatívnej umelej inteligencie v rámci nástroja Bluebolt pomôže zamestnancom Cognizant vytvoriť jedinečnú kombináciu virtuálneho poradenstva a podpory v reálnom svete, ktorým sa budú môcť v plnej miere využívať odborné znalosti spoločnosti a podieľať sa na inováciách v prospech klientov.

„Je úžasné vidieť prostredníctvom asistenta pre inovácie od Cognizant silu generatívnej umelej inteligencie umožňujúcej inovácie na rôznych úrovniach organizácie. Využili umelú inteligenciu, aby vytvorili platformu, ktorá odhaľuje potenciál jednotlivcov aj tímov," povedal Puneet Chandok, prezident Microsoft pre Indiu a Južnú Áziu. „Platforma Cognizant, postavená na službe Azure OpenAI Service od Microsoft, je multiplikátor sily, ktorej cieľom je umožňovať zákazníkom získať prístup k prehľadom z údajov podniku a udržať si náskok v neustále sa vyvíjajúcom digitálnom prostredí."

Spoločnosť Cognizant je zameraná na udržiavanie najvyšších štandardov zodpovednej a etickej umelej inteligencie, sústrediac sa na bezpečnosť, ochranu, súkromie, transparentnosť a inklúziu. Asistent pre inovácie je vytvorený na tvorbu nápadov a riešení v rámci kontextu a zároveň s cieľom chrániť citlivé informácie a dôverné údaje klientov.

Viac informácií o prístupe spoločnosti Cognizant ku generatívnej umelej inteligencii a záväzku spoločnosti voči zodpovednej umelej inteligencii nájdete tu.

O spoločnosti Cognizant

Cognizant (Nasdaq: CTSH) navrhuje moderné podniky. Našim klientom pomáhame modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať skúsenosti, aby si mohli zachovať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spolu zlepšujeme každodenný život. Zistite ako na stránke www.cognizant.com alebo @cognizant.

Pre viac informácií sa obráťte na:

USA

Meno: Ben Gorelick

e-mail: benjamin.gorelick@cognizant.com

Európa/APAC

Meno: Christina Schneider

e-mail: christina.schneider@cognizant.com

India

Meno: Rashmi Vasisht

e-mail: rashmi.vasisht@cognizant.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring