OTS: Cognizant uzatvára spoluprácu so Shopify a Google ...

TASR, 10. apríla 2024 10:05

OTS: Cognizant uzatvára spoluprácu so Shopify a Google Cloud na transformácii podnikového maloobchodu

Združenie kombinuje silu poprednej obchodnej platformy Shopify so špičkovou AI-infraštruktúrou Google Cloud a služieb odborníkov na maloobchodné technológie spoločnosti Cognizant

Teaneck 10. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Cognizant ohlásila strategické partnerstvo so Shopify a Google Cloud s cieľom podporiť digitálnu transformáciu a modernizáciu platforiem pre globálnych maloobchodníkov a značky. Združenie spája silu poprednej obchodnej platformy Shopify, základnej cloudovej infraštruktúry Google Cloud a služieb, ktoré klientom poskytujú špecialisti spoločnosti Cognizant na poradenstvo v oblasti maloobchodu a implementácie technológií.

Hnacou silou tohto združenia je potreba, aby maloobchodníci modernizovali a zavádzali nové technológie s cieľom poskytovať zákazníkom aktuálne odporúčania, pomoc pri nakupovaní a ponuky šité na mieru. Táto kombinovaná ponuka sa snaží podnietiť pre maloobchodníkov modernizáciu, ktorá odomkne obchodnú hodnotu technológií, ako je generatívna AI.

Spoločná ponuka pomôže podnikovým maloobchodníkom, ktorí čelia výzvam personalizácie pre zákazníkov, globálneho rozšírenia prevádzky a modernizácie obchodných platforiem. Využívaním komerčného operačného systému Shopify, ktorý je postavený na službe Google Cloud, spolu s rozsiahlou sadou ponúk Google Cloud, budú mať značky základnú technológiu potrebnú na to, aby mohla spoločnosť Cognizant realizovať efektívnu digitálnu transformáciu a poskytovať výhody v celom rade maloobchodných scenárov.

„Sme nadšení, že sme sa spojili so Shopify a Google Cloud, aby sme transformovali obchodné skúsenosti pre maloobchodné podniky a ponúkli im cestu k platforme, technológii a modernizácii cloudu s podporou generatívnej AI na jednom mieste," povedal Sushant Warikoo, SVP a vedúci útvaru pre maloobchod spoločnosti Cognizant. „Naším cieľom je sprístupniť súbor obchodných príležitostí pre maloobchodné podniky každej veľkosti a sledovať budúce trendy, ktoré sú dôležité pre maloobchodníkov aj zákazníkov, vrátane bezproblémových ciest zákazníkov šitých na mieru, osobných nákupných asistentov AI, zmierňovania podvodov, udržateľnosti a ďalších."

„Shopify a Google Cloud už majú dlhodobý a stabilný vzťah. Našou spoločnou snahou je prinášať špičkové komerčné riešenia, ktoré pomáhajú podnikom modernizovať, škálovať a promptne inovovať," povedala Ritu Khanna, viceprezidentka pre partnerstvá v Shopify. „Teraz, keď je naším partnerom Cognizant, môžeme aktivovať transformáciu, akú podniky potrebujú na podporu rastu."

„Očakávania spotrebiteľov sa menia rýchlejšie v dôsledku toho, ako generatívna AI rozvíja povahu digitálnych skúseností," povedala Carrie Tharp, viceprezidentka strategických odvetví Google Cloud. „Táto nová ponuka môže maloobchodníkom pomôcť rýchlejšie a jednoduchšie modernizovať skúsenosti s elektronickým obchodom na poprednej svetovej maloobchodnej platforme s najnovšou AI a digitálnymi inováciami."

Ak sa chcete dozvedieť viac o ponukách spoločnosti Cognizant pre maloobchod, kliknite sem, Shopify, kliknite sem a Google Cloud, kliknite sem.

O spoločnosti Cognizant

Cognizant (Nasdaq: CTSH) navrhuje moderné podniky. Našim klientom pomáhame modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať skúsenosti, aby si mohli zachovať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spolu zlepšujeme každodenný život. Zistite ako na www.cognizant.com alebo @cognizant.

Pre viac informácií sa obráťte na:

USA

Meno: Ben Gorelick

e-mail: benjamin.gorelick@cognizant.com

Európa/APAC

Meno: Christina Schneider

E-mail: christina.schneider@cognizant.com

India

Meno: Rashmi Vasisht

e-mail: rashmi.vasisht@cognizant.com

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1794711/4637552/Cognizant_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring