OTS: CoinEx oslavuje Deň pizze Bitcoinu ...

TASR, 15. mája 2024 11:28

OTS: CoinEx oslavuje Deň pizze Bitcoinu kampaňou „Jedno sústo Bitcoinu"

Hongkong 15. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - CoinEx spúšťa kampaň „Jedno sústo Bitcoinu" (One Bite of Bitcoin) v Deň pizze Bitcoinu a pozýva globálnu krypto komunitu, aby oslávila a zažila slávnostnú atmosféru.

Deň pizze Bitcoinu sa oslavuje každý rok 22. mája, pripomínajúc si historickú udalosť, keď Laszlo Hanyecz vymenil 22. mája 2010 10 000 BTC za dve pizze, čo symbolizuje významný zlom v praktickom uplatňovaní Bitcoinu.

Oslava „Jedno sústo Bitcoinu" sa uskutoční online aj offline s nasledujúcimi udalosťami:

Jeden riadok pre Bitcoin: Účastníci sú vyzvaní, aby vytvorili slogany, ktoré zhŕňajú ich pohľad na vyhliadky Bitcoinu na určenom príspevku na oficiálnom účte Twitter/X kryptoburzy CoinEx. Najinovatívnejší a najzaujímavejší slogan získa 10 000 tokenov $CET s láskavým dovolením CoinEx.

Podeľte sa o svoje sústo: Účastníci sú vyzvaní, aby sa podelili o svoju fotografiu s pizzou alebo zdieľali obrázok pizze vygenerovaný umelou inteligenciou alebo inými nástrojmi v komentári určeného príspevku na oficiálnom účte Twitter/X kryptoburzy CoinEx. Cenu 10 000 $CET získa najlepšia práca.

Offline stretnutie: Na vybraných miestach sa budú konať offline stretnutia vrátane Brazílie, Kamerunu, Indie, Indonézie, Malajzie, Nigérie, Filipín, Španielska a Vietnamu. Stretnutie sa bude konať v rôznych formách, aby sa prepojilo s miestnou kultúrou, ako sú stretnutia v pizzeriách, vedľa dodávok s jedlom, kde sa podáva pizza. Viac podrobností nájdete na regionálnom účte Twitter/X kryptoburzy CoinEx.

Ak sa chcete dozvedieť viac o kampani, navštívte oficiálne webové sídlo CoinEx alebo nás sledujte na kanáloch sociálnych médií.

O burze CoinEx

CoinEx je globálna kryptomenová burza, založená v roku 2017, ktorá je zameraná na uľahčenie obchodovania. Platforma poskytuje služby spotového a maržového obchodovania, futures, swapov, automatizovaného tvorcu trhu (AMM) a finančného riadenia pre viac ako 5 miliónov používateľov vo viac ako 200 krajinách a regiónoch.

Vďaka svojim „kvalitným, rýchlym a komplexným" stratégiám zalistovania krytoburza CoinEx zalistovala viac ako 1 000 tokenov a viac ako 1 400 obchodných párov. Tento rozsiahly výber poskytuje používateľom prístup k najnovším kryptomenám na čele inovácií. Od svojho založenia CoinEx neochvejne poskytuje služby zamerané v prvom rade na potreby používateľov. S úprimným zámerom vytvoriť spravodlivé, rešpektujúce a bezpečné prostredie na obchodovanie s kryptomenami umožňuje CoinEx jednotlivcom s rôznymi úrovňami skúseností bezproblémový prístup do sveta kryptomien tým, že ponúka ľahko použiteľné produkty.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring