OTS: CoinEx sponzoruje Token 2049 Dubai na dôkaz svojho ...

TASR, 22. apríla 2024 9:51

OTS: CoinEx sponzoruje Token 2049 Dubai na dôkaz svojho záväzku podporovať globálne prijatie kryptomien

Dubaj 22. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - CoinEx, popredná globálna burza kryptomien, s poctou oznamuje svoje sponzorstvo ako zlatý partner podujatia Token 2049 Dubai, ktoré sa koná 18. až 19. apríla 2024. Token 2049 ako jedno z najvplyvnejších blockchainových a krypto podujatí na svete spája priekopníkov, investorov, podniky, vývojárov, médiá a ďalšie zainteresované strany, aby podnietili rozhovory, ktoré budú formovať budúcnosť Web3.

Ako skúsená burza, na ktorej obchoduje viac ako 5 miliónov používateľov vo viac ako 200 krajinách, je burza CoinEx nadšená, že sa môže zúčastniť na Token 2049 Dubai a prispieť k živej atmosfére spolupráce a inovácií. Náš stánok na P15 má pripravené štedré darčeky CET, USDT a exkluzívny tovar CoinEx a ViaBTC pre účastníkov.

„Sme nadšení, že sa môžeme spojiť s globálnou krypto komunitou ako hlavný sponzor podujatia Token 2049 Dubai," povedal Haipo Yang, generálny riaditeľ CoinEx. Podujatia ako je Token 2049 sú kľúčom k podpore prijatia v rámci hlavného prúdu, pretože podporujú otvorenú výmenu nápadov a posilňujú väzby medzi tvorcami v tomto priestore. Sponzorstvo odráža náš trvalý záväzok umožniť globálne prijatie kryptomien.

Token 2049 Dubai ponúka neoceniteľné príležitosti na výmenu nápadov a formovanie spolupráce, ktoré budú formovať budúcnosť kryptomien. CoinEx ako priekopník v tomto priestore je poctený, že sa môže stretnúť s podobne zmýšľajúcimi tvorcami a pokračovať v presadzovaní prijatia v hlavnom prúde.

O burze CoinEx

CoinEx je globálna kryptomenová burza, založená v roku 2017, ktorá je zameraná na uľahčenie obchodovania. Platforma ponúka celý rad služieb vrátane spotového a maržového obchodovania, swapov, automatizovaného tvorcu trhu (AMM) a služieb finančnej správy pre viac ako 5 miliónov používateľov vo viac ako 200 krajinách a regiónoch.

Vďaka svojim „kvalitným, rýchlym a komplexným" ponukovým stratégiám spoločnosť CoinEx uviedla na trh viac ako 900 tokenov a viac ako 1400 obchodných párov. Tento rozsiahly výber poskytuje používateľom prístup k najnovším kryptomenám na čele inovácií. Od svojho založenia CoinEx neochvejne poskytuje služby zamerané v prvom rade na potreby používateľov. S úprimným zámerom vytvoriť spravodlivé, rešpektujúce a bezpečné prostredie na obchodovanie s kryptomenami umožňuje CoinEx jednotlivcom s rôznymi úrovňami skúseností bezproblémový prístup do sveta kryptomien tým, že ponúka ľahko použiteľné produkty.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring