OTS: CoinEx vydáva svoje prvé značkové video ...

TASR, 5. marca 2024 9:17

OTS: CoinEx vydáva svoje prvé značkové video: Interpretácia halvingu bitcoinu a filozofie „menej je viac"

Hongkong 5. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Dňa 2. marca vydala globálna burza kryptomien CoinEx svoje prvé promo video, ktoré odpočítava do veľmi očakávaného polčasu bitcoinu v roku 2024. 2-minútová filmová reklama s názvom „Coin In CoinEx" predstavuje dôležitý medzník v odvetví cez objektív filozofie značky CoinEx. V nadväznosti na ich predchádzajúcu ukážku video outdoorovej reklamy sa konečne môžeme pozrieť na plnú verziu tohto tajomného promo videa od spoločnosti CoinEx.

Príbeh sprostredkuje misiu značky CoinEx cez objektív halvingu bitcoinu

Dvojminútové promo video zobrazuje transformačnú cestu mince, ktorá začína ako obyčajná minca a prechádza vzostupmi a pádmi skutočného života. Vstupuje do sveta Web3 CoinEx a premieňa sa na bitcoin, ktorý sa vydáva na sériu dobrodružstiev v novej dimenzii prispôsobenej pre mince. Transformovaný bitcoin sa nakoniec vracia, aby pomohol všetkým nadšencom pre kryptomeny dosiahnuť ich sny a finančnú slobodu.

Skôr ako marketingový kúsok, ktorý oslavuje sám seba, video vzdáva hold spoločnosti CoinEx voči významnému míľniku, ktorý bude formovať budúce kryptomenové prostredie. Zdá sa, že burza by chcela zohrávať kľúčovú rolu pri riadení hlavného prúdu krypto adopcie tým, že zjednoduší a sprístupní obchodovanie s kryptomenami pre všetkých – menej vstupných bariér, väčšia účasť na všetkých úrovniach používateľov.

Scény, ktoré zvýrazňujú pohodlie, profesionalitu a jednoduchosť

Ako po zverejnení videa uviedol na Twitteri generálny riaditeľ spoločnosti CoinEx Haipo Yang, étos, ktorý stojí za halvingom bitcoinu, je v súlade s dlhodobými hodnotami značky CoinEx – znižovať bariéry vstupu na trh kryptomien, podporovať všeobecné prijatie a zjednodušiť obchodovanie pre používateľov na všetkých úrovniach.

Scény vo videu zdôrazňujú záväzok spoločnosti CoinEx k filozofii „menej je viac" v oblasti zdokonaľovania produktov, ponúk, služieb a bezpečnostnej infraštruktúry, ako to uviedol Haipo Yang vo svojich tweetoch. Pri vývoji produktov sa spoločnosť CoinEx usiluje o nepretržitú optimalizáciu. Pri uvádzaní nových aktív sa burza riadi zásadami kvality, rýchlosti a komplexnosti pri vykonávaní dôkladného výskumu, analýzy a hodnotenia s cieľom ponúknuť používateľom vysokokvalitné projekty vhodné na investovanie. Preto môžeme povedať, že spoločnosť CoinEx vo videu preukázala svoje odhodlanie a úsilie presadzovať hodnotu „profesionality" v rámci ekosystému CoinEx z hľadiska produktov, služieb, ponuky tokenov a marketingu.

Pri hlbšom pohľade vidíme, ako obhajoba princípu „menej je viac" v produktoch, službách a filozofii značky CoinEx rezonuje s étosom, ktorý stojí za halvingom bitcoinu. Napriek tomu, že halving znamená znížené odmeny za ťažbu v krátkodobom horizonte, jeho štruktúra odomyká pre bitcoin dlhodobejšiu hodnotu. Podobne tým, že zjednodušuje zložitosť, CoinEx vytvára jasnejší a efektívnejší používateľský zážitok, ktorý značke pomáha vyniknúť. Kreatívna integrácia princípu halvingu v priebehu celého videa podčiarkuje, akým spôsobom prístup spoločnosti CoinEx „menej je viac", s dôrazom na pohodlie, bezpečnosť a dostupnosť, odráža úlohu halvingu pri podpore rozvoja bitcoinu. Rovnako ako má halving za cieľ posilniť bitcoin pre budúcnosť, hodnoty značky CoinEx zamerané na zjednodušenie obchodovania s kryptomenami ďalej podporujú dlhodobý rast a bežné prijatie kryptomien.

Keďže rastie očakávanie ďalšieho halvingu bitcoinu, CoinEx podnecuje rozruch okolo tejto významnej kryptomenovej udalosti netradičným prístupom. Burza sa pripravuje na zmenu paradigmy, ktorá bude formovať budúcnosť priemyslu – Coin in CoinEx. Video „Coin in CoinEx" si môžete pozrieť tu. Zažite kúzlo s CoinEx vo videu.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring