OTS: CoinEx zvyšuje transparentnosť a chráni bezpečnosť aktív ...

TASR, 25. júna 2024 9:28

OTS: CoinEx zvyšuje transparentnosť a chráni bezpečnosť aktív používateľov aktualizovaným pomerom rezerv aktív

Hongkong 25. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - CoinEx (https://www.coinex.com/en/), popredná kryptografická burza, oznámila 24. júna 2024 15:00 (UTC+8) aktualizáciu pomeru rezervovaných aktív. Tento pokrok zdôrazňuje záväzok spoločnosti CoinEx zvyšovať transparentnosť, bezpečnosť a dôveru v rámci komunity kryptomien.

Prostredníctvom nasadenia štruktúry Merkleho stromu tento postup umožňuje každému používateľovi overiť, či je jeho majetok zahrnutý v Merkleho strome, a overiť tak platnosť údajov na účely bezpečného overenia zásob majetku. Podľa najnovších údajov, ktoré zverejnila spoločnosť CoinEx, má pomer rezerv 1:1. CET dosiahol 113,31 %, zatiaľ čo rezervné pomery pre hlavné aktíva, ako sú USDT, USDC, BTC a ETH, prekročili 100 %. To znamená, že na každý 1 dolár aktív uložených používateľmi si CoinEx rezervuje minimálne ďalší 1 dolár, aby zabezpečil, že platforma bude mať dostatok prostriedkov na uspokojenie požiadaviek používateľov na výbery. V súčasnosti CoinEx preukazuje svoju rezervu CET, USDT, USDC, BTC, ETH a DOGE. Spoločnosť CoinEx vždy uprednostňuje bezpečnosť aktív používateľov a od roku 2017 si za posledných sedem rokov udržiava 100 % rezervný pomer. Aktualizácia je dôležitým ukazovateľom, ktorý odráža odhodlanie spoločnosti CoinEx zaistiť bezpečnosť prostriedkov používateľov a zachovať zdravé investičné prostredie.

Viac informácií o aktualizovanom ukazovateli rezervy aktív a štruktúre Merklovho stromu nájdete tu: https://www.coinex.com/en/reserve-proof .

Komplexné bezpečnostné opatrenia pre bezpečnejšie zážitky

Okrem aktualizácie ukazovateľa Asset Reserve Ratio CoinEx aktívne buduje svoj bezpečnostný systém a dodržiava zásadu „Používateľ na prvom mieste". Bezpečnostný tím CoinEx používa rôzne pokročilé mechanizmy na vyváženie pohodlia a bezpečnosti v horúcich a studených peňaženkách vrátane protokolov s viacerými podpismi, fyzického oddelenia systémov, monitorovania v reálnom čase a automatických upozornení. Spoločnosť CoinEx tiež zriadila fond Shield Fund, ktorý venuje 10 % obchodných poplatkov na ďalšie zabezpečenie integrity aktív používateľov proti extrémnym rizikám. CoinEx spolupracuje so špičkovými bezpečnostnými inštitúciami v oblasti blockchainu na vytvorení strategického bezpečnostného partnerstva s cieľom zostaviť špičkový bezpečnostný tím a vybudovať pevnú pevnosť, ktorá platformu vybaví komplexným zabezpečením.

O burze CoinEx

Spoločnosť CoinEx bola založená v roku 2017 a jej poslaním je využívať transformačnú silu technológie blockchain, ktorá sa riadi étosom značky „používateľ na prvom mieste". CoinEx sa môže pochváliť výberom obchodných možností pre BTC, stablecoiny a viac ako 1 000 kryptomien. Platforma zabezpečuje rýchly a stabilný výkon vo viac ako 200 krajinách, ako aj bezproblémové procesy vkladov a výberov. Spoločnosť CoinEx sa venuje poskytovaniu brány do sveta kryptomien s podporou viacerých jazykov pre globálnych používateľov.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2446132/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring