OTS: Coty Inc. a Katy Perry oznamujú voňavé partnerstvo

TASR, 28. novembra 2012 14:00

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

x x x

Coty Inc. a Katy Perry oznamujú voňavé partnerstvo

Kozmetický líder a viacnásobná držiteľka platinovej platne pripravujú novú líniu vôní

New York 3. decembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť Coty Inc., nový rozvíjajúci sa líder v oblasti kozmetiky, dnes oznámila podpísanie zmluvy s mnohotvárnou speváčkou, autorkou piesní a zábavnou umelkyňou Katy Perry o príprave a predaji jej vlastnej línie vôní. Ako súčasť projektu bude spoločnosť Coty s okamžitou účinnosťou vykonávať aj distribúciu úspešného existujúceho portfólia vôní umelkyne, kam patrí "Purr and Meow!".

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121128/NY16370)

Perry sa pridáva k pôsobivému zoznamu značiek spoločnosti Coty, ktoré zahŕňajú napríklad Calvin Klein, ChloeMarc, Marc Jacobs, Playboy a mnoho iných.

Osemnásobná nominantka na cenu Grammy Katy Perry patrí medzi najlepšie sa predávajúcich nahrávajúcich umelcov svojej éry. Jej monumentálny album Teenage Dream, z ktorého sa predalo viac než päť miliónov kópií a ktorý k dnešnému dňu zaznamenal 50 miliónov stiahnutí, sa stále drží v Top 40 rebríčka albumov od svojho vydania pred dvoma rokmi. Perry je celosvetovou superstar, ktorá vypredáva haly na celom svete vrátane 124 živých šou počas jej turné California Dreams v roku 2011. Turné je zdokumentované v tohtoročnom letnom 3D snímku "Katy Perry: Part of Me (Časť zo mňa)", ktorý je štvrtým najväčším hudobným dokumentom všetkých čias.

"Sme vzrušení, že v spoločnosti Coty budeme spolupracovať s takou kreatívnou a talentovanou umelkyňou, ako je Katy Perry," povedal Renato Semerari, prezident Coty Beauty. "Katy je originálna a odvážna — jej jedinečný prístup k hudbe a životu bude slúžiť ako inšpirácia pre jej nové vône, čo nám umožní preskúmať nové spôsoby tvorby vôní."

"Je pre mňa cťou spolupracovať so spoločnosťou Coty, ktorá produkuje niektoré z mojich obľúbených vôní," povedala Perry. "Veľmi rada sa podelím o prírastky v mojom svete parfumov a tiež rada celému svetu viac sprístupním 'Purr and Meow!'"

Viac informácií o spoločnosti Coty a o jej portfóliu vôní, dekoratívnej kozmetike a produktoch týkajúcich sa starostlivosti o pleť a telo môžete nájsť na adrese www.coty.com.

O spoločnosti Coty Inc.

Spoločnosť Coty je novo sa rozvíjajúcim lídrom v oblasti kozmetického priemyslu s čistým príjmom vo výške 4,6 miliardy dolárov za fiškálny rok, končiaci 30. júna 2012. Bola založená v roku 1904 v Paríži. Spoločnosť Coty je čisto kozmetickou firmou s portfóliom dobre známych parfumov, dekoratívnej kozmetiky a prípravkov starostlivosti o pleť a telo, ktoré sa predávajú vo viac než 130 krajinách a územiach. Ponuka produktov spoločnosti Coty zahŕňa aj svetové značky ako Adidas, Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel a Sally Hansen.

Ďalšie informácie o spoločnosti Coty Inc. môžete nájsť na adrese www.coty.com.

O Katy Perry

Katy Perry si upevňuje svoje postavenie najlepšie sa predávajúcej superstar celosvetovým úspechom svojho druhého štúdiového albumu, Teenage Dream, ktorý v ôsmich krajinách debutoval na mieste č. 1 a od svojho vydania pred dvoma rokmi sa každý týždeň umiestňoval v rebríčku albumov predajnosti medzi Billboard Top 200 albumami. Stala sa jedinou ženskou umelkyňou, ktorá má päť singlov z jedného albumu na prvom mieste v rebríčku Billboard Hot 100 ("California Gurls", "Teenage Dream", "Firework", "E.T." a "Last Friday Night"). Najnovšie špeciálne vydanie Teenage Dream: The Complete Confection pridalo do zoznamu deviatich skladieb Katy na vrchole rebríčka Top 40 skladby "Part of Me" a "Wide Awake" (viažuce sa k jej viacnásobnému platinovému debutovému albumu z roku 2008 - One of the Boys, z ktorého pochádzajú štyri hitové single: "I Kissed A Girl", "Hot N Cold", "Thinking of You" a "Waking Up In Vegas"). V roku 2011 počas svojho turné California Dreams vypredala haly na celom svete. Turné bolo sfilmované vo forme tohtoročného 3D celovečerného filmu, Katy Perry: Part Of Me, ktorý je štvrtým najväčším hudobným dokumentom všetkých čias, pričom predstihol dokonca film od Madonny, U2 a Rolling Stones.

Kontakt: Cysette Burset, +1-212-479-4549, cysette_burset@cotyinc.com

TASR dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring