OTS: Creative Mobile vydala beta verziu hry Nitro Nation Online

TASR, 17. septembra 2013 10:15

Spoločnosť Creative Mobile oznamuje vydanie verzie beta pretekárskej hry Nitro Nation Online, ktorá získala hodnotenie AAA

TALLINN, Estónsko, 17. septembra 2013 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Creative Mobile dnes oznámila, že jej dlho očakávaná pretekárska hra Nitro Nation Online je k dispozícii vo verzii beta. Verzia beta pretekárskej hry Nitro Nation, ktorú môže hrať veľký počet hráčov na mobilných zariadeniach, poskytuje fanúšikom motorizmu príležitosť ponoriť sa do nového sveta zážitkov pri pretekaní vo formáte 3D. (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130917/SF79895LOGO) Spoločnosť Creative Mobile, teda tvorcovia nesmierne populárnej hry Drag Racing so 150-miliónovou hráčskou základňou, posunuli s verziou beta hry Nitro Nation svoje pretekárske schopnosti na ďalšiu úroveň. Vďaka najmodernejšej 3D grafike, napínavým pretekom s väčším počtom hráčov a ohromujúcim úpravám áut hra Nitro Nation Beta zvyšuje latku v oblasti mobilných pretekárskych hier, ktoré sú v súčasnosti na trhu.

"Je to vzrušujúce, že sa konečne môžeme podeliť o hru Nitro Nation Beta s našimi fanúšikmi," povedal generálny riaditeľ spoločnosti Creative Mobile Vladimir Funtikov. "Najvyššou prioritou spoločnosti Creative Mobile bolo, aby sme našim fanúšikom priniesli najlepšiu hru na trhu, ktorej kvalita by sa vyrovnala konzole. Tento cieľ sa nám podarilo dosiahnuť s hrou Nitro Nation Beta."

Hra Nitro Nation Beta, ktorá je zameraná na tvrdých mobilných hráčov, v sebe zahŕňa fyziku, ktorá zohráva svoju úlohu v pozadí reálnych pretekárskych simulátorov. Fanúšikovia, ktorí majú možnosť získať bezkonkurenčné mobilné pretekárske zručnosti, sa môžu tešiť na vynikajúce obrazové stvárnenie a bohaté používateľské skúsenosti. Nitro Nation Beta je k dispozícii v službe Google Play pre všetkých používateľov mobilných zariadení so systémom Android s verziou 2.2 a vyššou. Vydanie úplnej verzie hry je naplánované na koniec októbra. Hra Nitro Nation Beta bude najnovším prírastkom impozantného radu titulov od spoločnosti Creative Mobile, ktorý zahŕňa Drag Racing, Drag Racing Bike Edition a titul nedávno uvedený na trh Drag Racing 4x4.

O SPOLOČNOSTI CREATIVE MOBILE

Spoločnosť Creative Mobile vyvíja a vydáva multiplatformové hry pre väčší počet hráčov vrátane hry Drag Racing titulu Nitro Nation™ určenej pre mobilné zariadenia so systémom Android, verziou iOS. Spoločnosť založila v roku 2010 v estónskom Tallinne malá skupina bývalých kolegov, ktorí rozpoznali potenciál systému Android a frivéru mobilných hier. Počas nasledujúcich dvoch rokov sa hry vytvorené a vydané spoločnosťou CM prevzali na viac ako 170 miliónov zariadení, čo vyvrcholilo 2 miliónmi každodenných používateľov.

KONTAKT: Alexis Laliberte, AML PR, +1-415-275-1603, alexis@aml-pr.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring