OTS: Crystal Lagoons rozširuje projekty PAL™ ...

TASR, 16. februára 2024 9:36

OTS: Crystal Lagoons rozširuje projekty PAL™ do Ríma, Milána, Toulouse a Sevilly

Miami 16. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Crystal Lagoons (https://www.crystal-lagoons.com/) pokračuje v dobývaní kultových európskych miest. Potom, ako spoločnosť začala pôsobiť v Prahe, Varšave, Bukurešti a Budapešti, teraz prináša plážový život do Ríma, Milána, Toulouse, Sevilly a ďalších dvoch rumunských miest. Tieto stredomorské mestá budú teraz profitovať aj z projektov Public Access Lagoons™ (https://www.crystal-lagoons.com/public-access-lagoons/), známych ako PAL™.

Takto sa táto inovatívna nadnárodná spoločnosť, ktorú založil vedec Fernando Fischmann (https://fernandofischmann.com/), rozširuje do Talianska a Francúzska a pridáva projekty v Španielsku a Rumunsku , kde už prevádzkuje úspešné komplexy ako Santa Rosalía (https://santarosalia.life/), Alcazaba Lagoon (https://alcazabalagoon.com/es/home-e/) a Central District Lagoon City (https://lagooncity.eu/).

Udržateľnosť technológie Crystal Lagoons® (https://www.crystal-lagoons.com/our-green-world/) bola znovu rozhodujúcim faktorom pre túto dohodu, druhú uzavretú s Forty Management (https://fortymanagement.ro/about/), prestížnym a oceneným rumunským developerom, s ktorým nadnárodná spoločnosť prevádzkuje komplexy v Českej republike, Poľsku, Rumunsku a Maďarsku typické pre svoju udržateľnosť.

Zavedenie projektov PAL™ do turistických a významných miest, ako sú Rím a Miláno, dokazuje ich pridanú hodnotu a príťažlivosť vytvorenia idylického plážového života len pár krokov od domova . Ústredným bodom bude veľká kryštalická lagúna vhodná na kúpanie a vodné športy , obklopená bielymi piesočnatými plážami, do ktorej sa po zaplatení vstupného môže dostať ktokoľvek. Komplex bude obklopený obytnými zónami, hotelmi, obchodmi, reštauráciami a ďalšou špičkovou komerčnou a zábavnou infraštruktúrou.

„Teší nás, že Crystal Lagoons, jedna z najinovatívnejších spoločností na svete , si vybrala spoločnosť Forty Management na svoje rozšírenie do Európy . Spoločne prinesieme plážový život do najúžasnejších európskych miest a zlepšíme kvalitu života prostredníctvom udržateľných projektov ," povedal Lucian Azoiei, generálny riaditeľ spoločnosti Forty Management.

„ Prelomová inovatívnosť technológie Crystal Lagoons® (https://www.crystal-lagoons.com/concept-technology/), ktorá umožňuje priniesť plážový život udržateľným spôsobom na akékoľvek miesto na svete, je kľúčovým bodom, ktorý generuje úspech týchto kryštalických lagún . To si všimli avantgardní developeri ako Forty Management, ktorí po potvrdení trendu vo svojom prvom komplexe zopakovali model vývoja nových projektov , dokonca aj v mestách, ktoré by boli nemysliteľné ako Rím, Miláno alebo Toulouse," povedal Jean Pierre Juanchich, globálny obchodný riaditeľ Crystal Lagoons.

O spoločnosti Crystal Lagoons Crystal Lagoons je nadnárodná spoločnosť so sídlom v USA, ktorá vyvinula technológiu umožňujúcu stavať a udržiavať kryštalické lagúny neobmedzených veľkostí s nízkymi nákladmi kdekoľvek. Vypracovala viac ako 1 000 projektov v rôznych fázach vývoja a rokovania po celom svete.

S viac ako 3 000 patentmi v 160 krajinách využíva jej udržateľné vybavenie až 100-krát menej chemikálií a iba 2 % energie potrebnej pre bežné bazény. Spoločnosť Bureau Veritas (https://group.bureauveritas.com/) overila efektívne využívanie vody technológie a dospela k záveru, že lagúna s objemom 1 ha/2,5 ac spotrebuje 33-krát menej vody ako golfové ihrisko a o 40 % menej vody ako park rovnakej veľkosti. Vybavenie Crystal Lagoons® môže využívať morskú, sladkú a brakickú vodu , ktorej je dostatok a nemá žiadne iné využitie.

KONTAKT: press@crystal-lagoons.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2340730/Crystal_Lagoons_1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2340731/Crystal_Lagoons_2.jpg

POZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring