OTS: Dahua uvádza bezdrôtovú sériu kamier pre inteligentnú ...

TASR, 24. novembra 2023 9:12

OTS: Dahua uvádza bezdrôtovú sériu kamier pre inteligentnú a efektívnu prevádzku malých podnikov

Chang-Čou 24. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Dahua Technology, popredný svetový poskytovateľ riešení a služieb v oblasti umelej inteligencie vecí zameraných na video, predstavil na online uvádzacom podujatí rad bezdrôtových produktov Dahua. Tento rad zahŕňajúci série Turret, Picoo, Bullet a Hero, je navrhnutý tak, aby poskytoval inteligentné a efektívne bezpečnostné riešenia pre každodennú prevádzku malých komerčných podnikov.

Vďaka bezdrôtovému pripojeniu a funkciám „plug-and-play" ponúkajú tieto nové produkty používateľsky prívetivú konfiguráciu, ktorá rieši bežné úlohy monitorovania komplexných zapojení a pri náročných postupoch ladenia. Okrem potrieb zabezpečenia niektoré modely integrujú umelú inteligenciu s presnou detekciou, ako aj notifikáciami v reálnom čase, režimom ochrany súkromia, obojsmernými hovormi a ďalšími funkciami, ktoré spĺňajú rôzne obchodné potreby. Používatelia môžu zariadenia ovládať a spravovať aj na diaľku prostredníctvom aplikácie Dahua Mobile Security Surveillance (DMSS) a zabezpečovacieho softvéru Dahua Security System (DSS). Tieto kamery slúžia nielen ako strážcovia bezpečnosti, ale aj ako pohodlné a efektívne nástroje na inteligentnejšie riadenie podniku, takže sú ideálne pre kaviarne, maloobchody, supermarkety a iné malé podniky.

Bezdrôtová séria Dahua Hero: inteligentný pomocník v obchode

Kamera série Hero zahŕňa modely A1 a C1, ktoré ponúkajú odlišnú estetiku bez zníženia nárokov na kľúčové funkcie vrátane

• 360° monitorovania bez mŕtvych uhlov: kameru možno ovládať prostredníctvom aplikácie DMSS, čím sa zabezpečí úplné monitorovanie všetkých kútov objektu.

• Zamerania na ľudské ciele: detegujú a sledujú sa ľudské ciele v zábere, pričom dráha pohybu je podrobená ďalšej analýze.

• Režimu súkromia: kameru je možné spustiť nadol prostredníctvom aplikácie DMSS, aby sa dôsledne chránilo súkromie ľudí.

• Komunikácie kedykoľvek a kdekoľvek: pohodlná komunikácia na diaľku – používatelia môžu kedykoľvek komunikovať s ľuďmi na mieste zásahu prostredníctvom aplikácie DMSS.

Séria Hero umožňuje aj nahrávanie a prehrávanie v rozlíšení HD a poskytuje vďaka výkonnému infračervenému osvetleniu jasný nočný obraz až do vzdialenosti 10 m. Pri detekcii udalosti sa do mobilného telefónu používateľa prostredníctvom aplikácie okamžite odošlú aj push notifikácie.

Produkty série Hero nájdu svoje využitie napríklad v samostatných kaviarňach. Keď je podnik zatvorený, majiteľ alebo manažér môže sledovať priestory v reálnom čase a ovládať kameru prostredníctvom aplikácie. Počas otváracích hodín sa zaznamenávajú všetky incidenty a majiteľ podniku môže sledovať, čo sa deje, a hovoriť so zamestnancami v obojsmernom režime komunikácie.

Ak sa chcete dozvedieť viac o bezdrôtovej sérii Dahua, navštívte oficiálnu stránku: https://www.dahuasecurity.com/products/All-Products/Network-Cameras/Wireless-Series

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2284076/dahua.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2074657/Dahua_LOGO_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring