OTS: Dcérska spoločnosť Shanghai Electric, Shanghai Electric ...

TASR, 21. septembra 2023 9:10

OTS: Dcérska spoločnosť Shanghai Electric, Shanghai Electric Energy Storage Technology, získava 400 miliónov jüanov v rámci financovania série A, čím urýchľuje rozvoj svojho podnikania v oblasti skladovania energie

Šanghaj, 21. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Shanghai Electric Energy Storage Technology, dcérska spoločnosť Shanghai Electric (SEHK:2727, SSE: 601727), ktorá sa zaoberá skladovaním energie, nedávno získala 400 miliónov jüanov v rámci financovania série A, ktoré použije na oživenie rozvoja jej podnikania v oblasti skladovania energie. Zameria sa na podporu výskumu a vývoja nových systémov, podporu svojej štruktúry priemyselného dodávateľského reťazca, výstavbu zásobníkov s rýchlosťou 100 megabitov za sekundu, ktoré možno použiť v megawattových systémoch skladovania energie z vanádovo-redukčných prietokových batérií (VRFB), prehĺbenie priemyselnej spolupráce, urýchlenie priemyselnej modernizácie a účinnú stabilizáciu prístupu ku kapitálu.

Toto kolo financovania sa použije na ďalšie zlepšenie mechanizmov riadenia spoločnosti, posilnenie podpory talentov a posilnenie kapacít v oblasti výskumu, vývoja a inovácií. Po dokončení financovania bude hodnota spoločnosti Shanghai Electric Energy Storage po investícii vyššia ako 2,2 miliardy jüanov.

„V budúcnosti si bude spoločnosť Shanghai Electric Energy Storage Technology naďalej upevňovať svoju vývojovú pozíciu a posilňovať svoju pozíciu globálneho lídra v oblasti dlhodobého elektrochemického skladovania energie," informoval Jin Xiaolong, viceprezident spoločnosti Shanghai Electric Group. „Konkrétne musíme posilniť technologické inovácie a realizovať transformáciu našich technologických úspechov, nasadiť projekty s výkonom 100 megawattov a posilniť vedenie ukážkových projektov, ako aj spoluprácu v odvetví skladovania energie."

Po viac ako desiatich rokoch vývoja technológie svetovej úrovne a troch rokoch rýchlej industrializácie spoločnosť Shanghai Electric Energy Storage Technology jasne vyniká v oblasti dlhodobého skladovania energie, dosahuje funkčný vývoj produktov, spoľahlivú výrobu a inteligentnú prevádzku a údržbu. Produkty na skladovanie energie z prietokových batérií na úrovni kW a na úrovni MW, ktoré spoločnosť nezávisle vyvinula a vyrába, sa môžu plošne využívať pri výrobe novej energie a pripojení k sieti, pri skladovaní energie v sieti, v distribuovaných inteligentných mikrosieťach a v ďalších oblastiach. Spoločnosť úspešne vyvinula zásobníky sérií 5kW/25kW/32kW/65kW a dodala viac ako 50 projektov skladovania energie z vanádovo redoxných prietokových batérií (VRFB).

K dnešnému dňu spoločnosť Shanghai Electric stanovila stratégiu rozvoja, ktorá špecifikuje jej orientáciu na „4 plus 2" rozvíjajúce sa oblasti podporované pokročilými technológiami so zameraním na integráciu „vietor-slnko-vodík-skladovanie" a zameria sa aj na priemyselné smery priemyselných inteligentných zariadení na dosiahnutie efektívnej integrácie zdrojov. Odborné oblasti spoločností zaoberajúcich sa technológiami skladovania energie doplnia a posilnia neustály rýchly strategický rozvoj spoločnosti Shanghai Electric.

Vďaka tejto novonadobudnutej finančnej podpore sa Shanghai Electric Energy Storage zameriava priamo na podporu výskumu a vývoja prelomových systémov, rozširovanie svojich výrobných liniek a iniciovanie výstavby projektov s výkonom 100 megawattov. Okrem toho sa spoločnosť snaží nadviazať hlbšiu priemyselnú spoluprácu a urýchliť proces priemyselnej modernizácie, čím si upevňuje svoju pozíciu lídra v odvetví.

V budúcnosti sa spoločnosť Shanghai Electric Energy Storage chystá spustiť finančnú kampaň série B na rok 2024. Ďalej spoločnosť očakáva začiatok procesu kótovania v uznávanej Rade pre vedu a technologické inovácie v roku 2026, čím sa ešte viac upevní jej pozícia lídra v tomto odvetví.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2214668/Shanghai_Electric_Subsidiary_Shanghai_Electric_Energy_Storage_Technology_Receives_RMB400.jpg Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1800747/logo_new_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring