OTS: Detaily

TASR, 27. septembra 2012 23:59

Bratislava 27. septembra (TASR-OTS) - Pripravujete posledné doklady pred založením spoločnosti, aby ste všetky potrebné dokumenty predložili na súd a Vaša firma tak mohla byť v dohľadnom čase zapísaná do Obchodného registra?

Možno ste sa však rozhodli pre jednoduchšiu cestu, a tou je objednanie si založenia firmy prostredníctvom zakladateľskej agentúry, ktorá sa venuje zakladaniu a predaju firiem. Či už ste zvolili prvú alebo druhú alternatívu dôležité je, aby Vaše podnikanie bolo úspešné.
Možno neprikladáte názvu spoločnosti až takú váhu, ale myslite na to, že názov bude reprezentovať Vašu spoločnosť už navždy. Názov spoločnosti by mal byť krátky, výstižný, ľahko zapamätateľný. Mnoho podnikateľov za názov svojej spoločnosti volí svoje priezvisko, prípadne skratku mena a priezviska. Taktiež musíte mať istotu, že Vami zvolený názov ešte nie je použitý inou spoločnosťou. Zistíte to na stránke Obchodného registra SR – www.orsr.sk. Ďalej je dôležité rozhodnúť sa, aký typ koncovky bude mať Vaša „eseročka“ uvedený za názvom, na výber máte: s.r.o., spol. s.r.o. alebo spoločnosť s ručením obmedzeným.
Ďalším krokom je určenie predmetov podnikania, ktoré plánujete vykonávať. Zamyslite sa nad plánmi do budúcnosti a podľa nich si zvoľte zo zoznamu voľných, remeselných či viazaných živností. Ideálne je hneď pri založení spoločnosti zvoliť si viacero predmetov podnikania, ako neskôr platiť poplatky za zmeny.
Sídlo spoločnosti môže byť Váš dom alebo byt (pri podávaní návrhu na zápis do Obchodného registra je potrebné doložiť podnájomnú zmluvu, príp. Vyhlásenie vlastníka nehnuteľnosti, že súhlasí s umiestnením sídla spoločnosti v danej nehnuteľnosti). Taktiež sa môžete rozhodnúť aj pre virtuálne sídlo Vašej spoločnosti, teda pre registračné sídlo v prenajatom priestore .

Vzhľad Vášho webového projektu Vám zabezpečí: http://www.blueweb.sk/webdesign. Ak sa chcete na popredných pozíciách vyhľadávačov zobrazovať na popredných miestach, bude potrebné Vašu stránku optimalizovať. Nechajte svoju webovú stránku optimalizovať u profesionálov zo SEO Centrum!
Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji pop


Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring