OTS: Divadlo Ludus, kreatívne centrum mladých, srdečne pozýva deti od

TASR, 28. júla 2012 1:02

Divadlo Ludus, kreatívne centrum mladých, srdečne pozýva deti od 6 do 12 rokov na letný divadelný workshop Bájkovanie

Bratislava 31. júla (TASR-OTS) - Divadlo LUDUS ako každý rok pripravilo na letné prázdniny workshop pre deti od 6 do 12 rokov v čase od 09.00 do 13.00 h od 20. do 24. augusta 2012.

Deti sa budú hrať a improvizovať na vybrané témy a situácie a tým rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Workshop vedú mladí profesionálni divadelníci Jana Mikitková, Gabika Paschová a Matúš Uhliarik, ktorí v divadle LUDUS pripravili nedávno uvedenú inscenáciu 3 bájky.

S deťmi budú pracovať skupinovo alebo individuálne. Workshop sa bude zameriavať na prácu s textom bájok, ich významu, tvorbe a znakom. Pokusom mladých umelcov je bájku s deťmi vymyslieť a zahrať si ju v priestore. Deti sa taktiež dozvedia ako tím pracoval pri príprave svojho predstavenia, ako sa pracuje s rekvizitami, ktoré používali a s hudbou v kontexte. Toto všetko si deti môžu vyskúšať prostredníctvom hereckých cvičení na scénkach.

Divadlo LUDUS chce deťom takouto formou trávenia voľného času poodhaliť tajomstvá divadla. Inšpiráciou pre deti môže byť aj zhliadnutie predstavenia 3 bájky.

Kontakt: Divadlo LUDUS kreatívne centrum mladých Tower 115, Pribinova 25 Bratislava

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lus lt jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring