OTS: Doplnková hra JOKER má ďalšieho víťaza

TASR, 25. júla 2013 11:53

Šťastlivec uzavrel stávku v Trnavskom kraji, na svoj účet si bude môcť pripísať vyše 10.000 eur.

Bratislava 25. júla (TASR-OTS) - Prešli len tri dni, a v doplnkovej hre JOKER padol ďalší jackpot. "V stredajšom žrebovaní padol jackpot v doplnkovej hre JOKER vo výške 10.222,38 eura. Výhru si bude môcť na svoj účet pripísať hráč, ktorý uzavrel stávku v hre LOTO spolu s doplnkovou hrou v Trnavskom kraji," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Rastislav Čépe.

Ako ďalej hovorca uviedol, hráč mal uzatvorenú lotovú stávku, s ktorou sa zúčastnil v hre o SUPERjackpot s prémiou. "Hráč si podal plný tiket, čiže 10 stĺpcov s doplnkovou hrou JOKER. Za stávku zaplatil 7,35 eura," povedal Čépe. Šťastie mu však priniesol "len" JOKER. "O SUPERjackpot s prémiou vo výške viac ako 7,1 milióna eur sa bude hrať opäť v nedeľu. Stačí uzatvoriť stávku na 10 tipov - stĺpcov v hre LOTO a priplatiť si aj doplnkovú hru JOKER. Ak hráč uhádne šesť lotových čísel a aj posledné dve číslice v hre JOKER, získa fantastický SUPERjackpot s prémiou," uviedol hovorca.

Jackpot v doplnkovej hre JOKER padol tento rok už 15-krát. "Zatiaľ najvyšší jokerový jackpot v tomto roku padol 12. mája. Mal hodnotu 106.951,45 eura a padol na lotovú stávku uzatvorenú v Žilinskom kraji," pripomenul Čépe.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno". Cena vkladu do doplnkovej hry na jedno žrebovanie je len 0,35 eura.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt pre médiá: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Brečtanová 1 Bratislava Tel: 0911 677 877 Mail: cepe@tipos.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring