OTS: Doprajte si vysnívanú dovolenku

OTS, 19. augusta 2013 13:18

Bratislava 19. augusta (TASR-OTS) - Dovolenková sezóna je v plnom prúde a aj napriek tropickým teplotám u nás, dávame prednosť moru. Jedným z dôvodov je najmä zmena prostredia a spoznanie inej kultúry. Tým hlavným však je predovšetkým krásna pláž a príjemne osviežujúce more. Počasie už aj nám dopraje nejeden horúci letný deň, avšak vlhké podnebie nasýtené morskou soľou nevytvorí žiaden človek, to dokáže len príroda sama. Preto, i keď sa opaľovať môžeme aj doma, veľmi radi vyrážame do obľúbených dovolenkových destinácií.

Hlavným kritériom, podľa ktorého vyberáme je samozrejme cena. Ak máte dostatok financií nie je žiaden problém vychutnať si leto aj počas zimy, keďže niektoré krajiny ponúkajú najmä v chladnejších mesiacoch príjemný oddych pod palmami. Asi väčšina z nás však chce aj na tomto oddychu ušetriť. Hľadáme preto vhodné miesto aj pre našu peňaženku. Ani v tomto prípadne sa však len na blízke krajiny spoliehať nemusíte. Výhodnejšou a oveľa dostupnejšou sa stala aj letecká doprava, a tak si môžete vďaka lacným letenkám dopriať aj vysnívanú exotiku.

Či už na ruke nosíte luxusné hodinky Burberry alebo nie, istého štandardu sa nemusíte vzdať ani na dovolenke. Čoraz viac sa aj exkluzívne hotely približujú požiadavkám bežných ľudí. Nech sa už chystáte kamkoľvek, pri mori sa aj takéto extrémne horúčavy dajú zvládnuť oveľa lepšie. Netreba však ani tu podceňovať pitný režim, ani ochranu pred slnkom.

Cieľ Vašej cesty môže byť kdekoľvek. Ak však nechcete stráviť celú dovolenku len pri mori, či v hotelovom komplexe, nikdy nie je na škodu oprášiť svoje jazykové vedomosti. Jazykové kurzy sú dnes veľmi populárne aj vďaka požiadavkám zamestnávateľov.

Našetriť na vysnívanú dovolenku nie je vždy jednoduché. Ak máte radi tipovanie cez internet, Vašu manželku to bude mrzieť menej, ak výhru odložíte na spoločnú dovolenku pri mori.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring