OTS: Dr. Rongxiang Xu počas preberania medzinárodnej ceny Zlatý biatec za rok...

TASR, 21. októbra 2013 15:20

Dr. Rongxiang Xu počas preberania medzinárodnej ceny Zlatý biatec za rok 2013 poskytne informácie o spôsobe vlastnej regenerácie ľudských orgánov

LOS ANGELES, 21. október 2013 /PRNewswire/ -- Dr. Rongxiang Xu získal medzinárodnú cenu Zlatý biatec za rok 2013, ktorú mu udelilo Informal Economic Forum (IEF) Economic Club (Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub) za jeho výnimočné prínosy pre vedu o regenerácii ľudských orgánov. Dr. Xu je jediným medzinárodným víťazom tohtoročnej ceny Zlatý biatec, ktorá bola v minulosti udelená nominovaným osobnostiam vrátane bývalého prezidenta Georgea W. Busha, prezidenta Vladimíra Putina a bývalého francúzskeho prezidenta Francea Jacquesa Chiraca. Ceremoniál udeľovania špeciálnych cien IEF sa bude konať 24. októbra 2013 so začiatkom o 14:00 stredoeurópskeho času (8:00 amerického východného času a 5:00 amerického pacifického štandardného času) a bude súčasne vysielaný na dvoch miestach: Bratislava, hlavné mesto Slovenska a Los Angeles, Kalifornia v USA.

Videokonferencia bude dostupná na internete formou živého webcastu na nasledovných adresách: www.hospodarskyklub.sk a www.telepresence.sk/portal/event/detail/event/17.

Na hlavnom podujatí sa na Slovensku zúčastnia stovky renomovaných osobností, ku ktorým budú patriť: p. Mihók, predseda Svetovej komorovej federácie Medzinárodnej obchodnej komory, pani D. Podmaková, podpredsedníčka Slovenskej akadémie vied, veľvyslanci rôznych krajín, ako aj svetoví lídri z oblasti hospodárstva, obchodu, vedy, vzdelávania atď. Dr. Xu dostane svoju cenu, ktorou je zlatá medaila, v Los Angeles, kde prednesie svoj príhovor za účasti mnohých osobností, vrátane dvoch renomovaných ekonómov (R. Y. Mosny a F. Pancurák, bývalí laureáti ceny Zlatý biatec), špeciálnych zástupcov, ktorí v Los Angeles odovzdajú zlatú medailu Rongxiang Xuovi. Dr. Xu je ocenený za svoje „príkladné snahy pri nájdení riešenia regenerácie ľudských orgánov“. Jedinečný patent Dr. Xua mení postupy nielen v biológii ale aj vo všeobecných vedách.

Prvý Zlatý biatec bol udelený pred dvadsiatimi rokmi slovinskému prezidentovi Milanovi Kučanovi. Mnoho z ocenených VIP osobností sa zúčastnilo stretnutí alebo komunikovalo s publikom cez internet. Takéto internetové stretnutie sa konalo v roku 1997 s neskorším generálnym tajomníkom OECD (Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj) Donaldom Johnstonom a ďalšie stretnutia sa konali v roku 1999 za účasti profesora Jeffreyho Sachsa, v roku 2008 s bývalým ruským predsedom vlády Jevgenijom Primakovom a v roku 2010 s laureátom Nobelovej ceny, Muhammadom Yunusom.

Tohto roku dostane Dr. Xu svoju cenu počas živého webcastu a bude diskutovať o svojich hlavných vedeckých pokrokoch vo vede o regenerácii orgánov. Dr. Xu sa chce so svojím odkazom podeliť s ľuďmi po celom svete a poskytne informačný prehľad o pozitívnych prínosoch regenerácie orgánov.

Príhovor Dr. Xua sa priamo zameria na posun v ére regenerácie orgánov, ktorý sa sústreďuje viac na aplikovanie než na koncepty. Publikum bude mať možnosť spoznať mechanizmus prirodzenej regenerácie orgánov a spôsob spustenia mechanizmu riešenia onemocnení orgánov, ktoré lekárske a vedecké komunity liečiť nedokážu, čím svetu poskytne informácie na zlepšenie a záchranu života.

Informácie o Dr. Rongxiang Xuovi:

Dr. Rongxiang Xu je tvorcom a zakladateľom „vedy o regeneratívnej obnove ľudského tela“ (HBRRS) a držiteľ patentu týkajúceho sa vedeckej cesty regenerácie poškodených orgánov, ktorú prezident Obama vyhlásil vo svojom prejave o stave Únie v roku 2013 za jednu z najvyšších priorít, tvorcom patentovaného vedeckého spôsobu konvertovania somatických buniek na pluripotentné kmeňové bunky a regenerovania fyziologických tkanív a orgánov, ako aj tvorcom patentu týkajúceho sa potenciálne regeneratívnej bunky (PRC).

Kontakt:

Jane Westgate: +1-336-209-9276, Jane@westgatecom.com

Cheryl Riley: +1-703-683-1798, cherylrileypr@comcast.net

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring