OTS: Dragon eCommerce a Seeders Partner až do dobytia ...

TASR, 19. septembra 2023 10:42

OTS: Dragon eCommerce a Seeders Partner až do dobytia digitálneho marketingu v Číne

Šanghaj 19. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Dragon eCommerce, ktorá má viac ako dve desaťročia skúseností na ázijských trhoch, s potešením oznamuje strategické partnerstvo so Seeders, renomovanou online marketingovou agentúrou z Holandska. Spoločne sa vydávajú na vzrušujúcu cestu do sľubnej a dynamickej oblasti digitálneho marketingu a elektronického obchodu vo Veľkej Číne.

Orientácia v labyrinte čínskeho marketingu a elektronického obchodu Fabian Schneider, Managing Partner v spoločnosti Dragon eCommerce, poznamenáva: "Spoločnosti, ktoré chcú získať prístup alebo rozšíriť svoje podnikanie na čínskom trhu, čelia značným výzvam v oblasti transparentnosti, rastúcich nákladov na prevádzku a vytvárania pôsobivého obsahu. Vieme, že ekosystémy digitálneho marketingu Veľkej Čína, SEO a elektronického obchodu môžu medzinárodným spoločnostiam pripadať ako bludisko, a naším poslaním je pomôcť im zorientovať sa v nich a poskytnúť im prehľad. To sa dokonale zhoduje so základnými hodnotami Seeder a z tohto partnerstva máme veľkú radosť".

Dennis Akkerman, výkonný riaditeľ (CEO) spoločnosti Seeders, zdieľa nadšenie Fabian Schneidera a považuje túto spoluprácu za bezproblémovú súčasť celkovej stratégie Seeders ako cezhraničnej marketingovej agentúry. " Pozoruhodné výsledky spoločnosti Dragon oblasti podpory medzinárodných podnikov, aby mohli prosperovať na čínskom trhu, spolu s bezkonkurenčnými odbornými znalosťami v oblasti online marketingu Seeders sú receptom na úspech. Spoločne chceme umožniť mnohým spoločnostiam prosperovať na dynamickom čínskom trhu".

Prispôsobenie sa jedinečnej čínskej digitálnej krajine

Digitálne prostredie vo Veľkej Číne je svojím vlastným svetom, ktorý sa výrazne líši od európskeho a západného. Čína sa môže pochváliť osobitným radom online platforiem, sociálnych sietí a vyhľadávačov, ktoré dominujú trhu, vrátane Baidu, WeChat a Weibo. Ak chcete uspieť v tomto komplexnom prostredí, prispôsobený prístup k online marketingu nie je len príjemný, ale je nevyhnutný.

Uvoľnenie potenciálu čínskeho trhu

Spojenectvo medzi Dragon eCommerce a Seeders znamená novú vzrušujúcu kapitolu v čínskom elektronickom obchode a online marketingu. Na tejto spoločnej ceste sú pripravení podporovať klientov, ktorí sa snažia získať prístup - a úspech - vo Veľkej Číne.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2212915/Dragon_eCommerce_Trading_GroupShot.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2213039/Shanghai.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring