OTS: Druhé grantové kolo Nadácie GRANVIA

TASR, 25. júna 2013 10:54

Logo Nadácie Granvia Foto: Nadácia Granvia

Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Nadácia GRANVIA v týchto dňoch vydala svoju v poradí druhú grantovú výzvu na predkladanie projektov, ktoré chce podporiť nielen finančne, ale aj pomocou jedinečného programu firemnej filantropie.

Nadácia GRANVIA, ktorej zakladateľmi sú spoločnosti pôsobiace na projekte verejno-súkromného partnerstva R1-PR1BINA a francúzska nadácia Fondation VINCI pour la Cité (skupina VINCI) podporí projekty z oblasti sociálnej inklúzie a rozvoja solidarity v spoločnosti.

"Sme veľmi spokojní s napredovaním realizácie projektov, ktoré sme vybrali v prvom grantovom kole v roku 2012. Nadviazali sme vzťahy so šiestimi skvelými organizáciami, ktorým úprimne záleží na pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú. Osvedčilo sa nám i zapájanie zamestnancov GRANVIE a Granvie Operation do realizácie týchto projektov. Spoluprácu si pochvaľujú nielen organizácie, ale aj samotní zamestnanci," povedal na adresu podporených projektov predseda správnej rady nadácie a zároveň generálny riaditeľ spoločnosti GRANVIA, Eric Genętre.

Nová grantová výzva je určená neziskovým organizáciám, občianskym združeniam, chráneným dielňam a sociálnym podnikom založeným právnickou osobou, ktorých projekty sú zamerané na Nitriansky, Banskobystrický a Bratislavský kraj. Udelená finančná podpora môže byť najviac 15.000 eur na projekt. Žiadatelia o grant nájdu viac informácií na webovej stránke nadácie www.nadacia-granvia.sk.

Žiadatelia o grant môžu svoju žiadosť poslať najneskôr do 31. júla 2013.

PODPOROVANÉ OBLASTI 1. Prístup k zamestnaniu · Začlenenie do pracovného procesu · Odborné vzdelávanie a kvalifikácia · Doprava do zamestnania 2. Rozvoj solidarity · Mládež a občianska uvedomelosť · Opätovné začlenenie do spoločnosti · Dostupnosť bývania

NADÁCIA GRANVIA Ministerstvo vnútra SR zaregistrovalo nadáciu GRANVIA do registra nadácií 17. júla 2012. Jej zakladateľmi sú: GRANVIA, a.s., Granvia Operation, a.s., Meridiam Infrastructure Managers a nadácia Fondation VINCI pour la Cité (skupina VINCI). Správca nadácie: Denisa Niang Pichnarčíková Kontakt: denisa.np@nadacia-granvia.sk Web: www.nadacia-granvia.sk

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring