OTS: Dva nové závody dodávajú pre výrobu vozidiel Fiat 500L ...

TASR, 7. februára 2013 9:28

OTS: Dva nové závody dodávajú pre výrobu vozidiel Fiat 500L Johnson Controls slávnostne otvára nový závod na výrobu sedadiel a spoločný podnik s Magneti Marelli v srbskom Kragujevaci

Kragujevac, Srbsko 7. februára (TASR-OTS) - Johnson Controls, globálny líder v oblasti automobilových sedadiel, vnútorného vybavenia a elektroniky, vyrába kompletné sedadlá pre nový Fiat 500L v novom závode s časovo optimalizovanou výrobou (just-in-time – JIT) v srbskom Kragujevaci. Spoločnosť dodáva prostredníctvom joint venture s PCMA, divíziou Magneti Marelli S.p.A, aj kompletné vnútorné vybavenie, vrátane dverových panelov, prístrojových dosiek, podlahových konzol a panelov v zadnej časti vozidiel.

"Sme radi, že môžeme podporovať nášho zákazníka, spoločnosť Fiat, pri vývoji a rozširovaní svojho podnikania v Srbsku. Našimi výrobkami prispievame k úspechu Fiatu 500L," hovorí Marzio Raveggi, Vice President a General Manager obchodnej jednotky Fiat v Johnson Controls počas otvorenia týchto dvoch závodov.

Nový závod na výrobu sedadiel spoločnosti Johnson Controls sa nachádza v dodávateľskom parku Grosnica pri meste Kragujevac. Závod na výrobu vnútorného vybavenia, ktorý je spoločným podnikom spoločností Johnson Controls a Magneti Marelli, sa nachádza v zariadení Fiat Automobiles Serbia (FAS).

Oba závody dodávajú svoje výrobky do zariadenia FAS v Kragujevaci, kde sa 500L compact MPV montuje.

"S našou dohodou s Magneti Marelli sme veľmi spokojní," hovorí Raveggi. "Z tohto spoločného podniku profitujú všetci partneri – Johnson Controls, Magneti Marelli a Fiat."

Johnson Controls je dlhoročným dodávateľom podniku Fiat a už dvakrát vyhral ocenenie výrobcov automobilov Qualitas Award udeľované za úspechy v oblasti kvality.

Obrazový materiál je dostupný v digitálnej forme na stránke www.johnsoncontrols.sk/media.

Pictures are available via epa european pressphoto agency (http://www.epa.eu/ ) and can be downloaded free of charge at: http://www.presseportal.de/pm/19526/?keygroup=bild

Ďalšie informácie Vám radi poskytnú: Johnson Controls GmbH Industriestraße 20–30 51399 Burscheid Nemecko Automotive Seating Oliver Herkert Tel.: +49 2174 65-4348 E-Mail: oliver.herkert@jci.com Automotive Electronics & Interiors Astrid Schafmeister Tel.: +49 2174 65-3189 E-Mail: astrid.schafmeister@jci.com Internet: www.johnsoncontrols.sk Sledujte nás na sociálnej sieti Twitter:@JCseating

O Johnson Controls

Johnson Controls je popredný svetový technologický a priemyselný podnik so širokou ponukou a zákazníkmi vo viac ako 150 krajinách. S našimi 170.000 spolupracovníkmi vyrábame vysoko kvalitné výrobky a s naším servisom a riešeniami významnou mierou prispievame k optimalizácii energetickej aj celkovej efektívnosti budov. Naše portfólio dopĺňajú olovené kyselinové autobatérie, inovatívne batérie pre hybridné a elektrické vozidlá, ako aj interiérové systémy pre automobilový priemysel. Naše angažovanie pre trvalo udržateľný rozvoj sa začalo už v roku 1885 – vynálezom prvého elektrického vnútorného termostatu. Vďaka našim stratégiám rastu a rozširovaním podielu na trhu získavame hodnoty pre našich podielnikov a zabezpečujeme úspech našim zákazníkom.

O Johnson Controls Automotive Experience

Johnson Controls Automotive Experience je globálnym lídrom v oblasti automobilových sedadiel, strešných systémov, dverových panelov, prístrojových dosiek a vnútornej elektroniky. Našimi výrobkami, technológiami a pokročilými výrobnými schopnosťami podporujeme všetkých významných výrobcov automobilov a umožňujeme im odlíšiť ich vozidlá od iných. S viac ako 240 výrobnými závodmi po celom svete sme tam, kde nás naši zákazníci potrebujú. Či už ide o súčiastky alebo celé interiéry - pohodlie a dizajn našich výrobkov spotrebiteľov nadchýna. Vďaka našim celosvetovým kapacitám vybavujeme komponentmi približne 50 miliónov vozidiel ročne.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring