OTS: Dvaja hráči si rozdelia jackpot v hre LOTO 5 z 35

TASR, 16. mája 2013 12:10

OTS: Dvaja hráči si rozdelia jackpot v hre LOTO 5 z 35 Každý hráč z víťaznej dvojice získal v "malom lote" jackpotovú výhru 17 494,81 eura.

Bratislava 16. mája (TASR) - V stredajšom žrebovaní v hre LOTO 5 z 35 sa jackpot rozdelil medzi dvoch hráčov. "Každý z nich vyhral 17 494,81 eura," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Rastislav Čépe. Dodal, že ide už o 15. tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO 5 z 35.

V tomto roku spoločnosť TIPOS zatiaľ zaznamenala v "malom lote" tri prípady, keď si jackpot rozdelili dvaja, prípadne traja hráči. "V aktuálnom treťom prípade prvý zo šťastných výhercov uzatvoril stávku v Bratislavskom kraji. Stavil na dva vlastné tipy a za 7,20 eura si šťastenu poistil na 12 žrebovaní.

"V siedmom žrebovaní mu to naozaj vyšlo, vyhral výhru v prvom poradí. Pritom má stále ďalšiu šancu chytiť na svoje čísla ďalšie výhry. Druhý výherca jackpotovej výhry uzatvoril stávku v Trnavskom kraji. Tiež stavil na svoje dva tipy, ale len na jedno žrebovanie. Za stávku zaplatil 0,60 eura," uviedol Čépe.

Tento rok si jackpot v "malom lote" rozdelili dvaja hráči aj 3. februára, pričom každý získal 8 089,81 eura. "Nedávno, 24. apríla, si jackpot v hre LOTO 5 z 35 rozdelili až traja hráči. Každý jeden si na svoj účet pripísal výhru z prvého poradia v hodnote 11 810,19 eura," pripomenul hovorca.

Hra LOTO 5 z 35 patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku. "Hodnota jedného tipu je len 0,30 eura. Zároveň ide o číselnú lotériu s najvyššou šancou na získanie hlavnej výhry. Pravdepodobnosť výhry v prvom poradí v hre LOTO 5 z 35 je približne 1 : 324 000," uviedol Čépe. Päť výherných čísel pre "malé loto" sa žrebuje dvakrát za týždeň - v stredu a nedeľu.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Brečtanová 1, Bratislava Mail: cepe@tipos.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring