OTS: EchoStar a The Things Industries spolupracujú na hybridnom ...

TASR, 21. septembra 2023 12:09

OTS: EchoStar a The Things Industries spolupracujú na hybridnom satelitnom a pozemnom pripojení zariadení IoT

Spoločnosti na konferencii The Things predstavia možnosť Plug-and-Play pre bezproblémové pripojenie v reálnom čase v celej Európe

Milton Keynes 21. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosti EchoStar Mobile Limited, EchoStar (Nasdaq: SATS) a The Things Industries d nes oznámili spoluprácu pri zavádzaní hybridných satelitných a LoRa ®r iešení internetu vecí (IoT) pre podniky v celej Európe. Spoločnosti začlenili možnosti satelitného IoT spoločnosti EchoStar do The Things Stoh, spoľahlivého sieťového servera založeného na cloude LoRaWAN, ktorý umožňuje zákazníkom pripojiť zariadenia IoT na obojsmernú komunikáciu v reálnom čase cez satelitné alebo pozemné siete pomocou generického uzla s dvojitým prenosom.

"Vďaka jednoduchosti plug-and-play umožňuje táto spolupráca medzi EchoStar Mobile a The Things Network jednoduchú integráciu pozemného a satelitného prenosu do toho istého uzla alebo modulu pre aplikácie internetu vecí", povedal Telemaco Melia, viceprezident a generálny riaditeľ EchoStar Mobile. "Je to prelomový objav, ktorý umožňuje nákladovo efektívne nasadenie internetu vecí s bezproblémovým pokrytím, takže zákazníci majú istotu, že ich zariadenia zostanú pripojené kedykoľvek a kdekoľvek v rámci oblasti služieb - dokonca aj na tých najodľahlejších miestach".

" Technológia LoRa bola doteraz obmedzená limitmi pozemnej infraštruktúry. Inovatívny a integrovaný prístup spoločnosti EchoStar k satelitnému pripojeniu túto bariéru prekonáva. Naša spolupráca poskytuje všetky kľúčové funkcie nášho generického uzla v kombinácii so širokým dosahom siete EchoStar, aby sme umožnili bezproblémový, univerzálny prístup na LoRaWAN, nech sa používateľ nachádza kdekoľvek", povedal Wienke Giezeman, generálny riaditeľ spoločnosti The Things Industries.

Spolupráca zavádza satelitné pripojenie k sieťovému serveru The Things Stack LoRaWAN a jeho vydaniu konceptu generického uzlaG, čo zákazníkom umožňuje jedným kliknutím rozšíriť dosah a spoľahlivosť pripojených zariadení internetu vecí. Vďaka satelitným možnostiam - a časovo obmedzenej bezplatnej skúšobnej verzii pre každé pripojené zariadenie - môžu podniky bez námahy rozšíriť svoje nasadenie IoT do vzdialených a náročných lokalít.

Minulý rok EchoStar Mobile predstavila svoju celoeurópsku sieť IoT s podporou LoRa, ktorá teraz poskytuje obojsmerné pripojenie v reálnom čase LoRa pre zákazníkov v celej Európe. Integrácia so službou The Things Stack Cloud posúva túto ponuku do globálneho rozsahu a zabezpečuje kontinuitu služieb pre zákazníkov z viacerých krajín v odvetviach, ako sú verejné služby, doprava, logistika a poľnohospodárstvo.

Na najvýznamnejšom svetovom podujatí LoRaWAN, The Things Conference, konanom 21. - 22. septembra v Amsterdame, spoločnosti predstavia hybridné satelitno-pozemské pripojenie k internetu vecí spolu s vydaním konceptu generického uzla od spoločnosti The Things Industries.

O spoločnosti EchoStar

EchoStar Corporation (Nasdaq: SATS) je popredným poskytovateľom technologických a sieťových služieb, ktorý ponúka spotrebiteľom, podnikom, operátorom a vládnym inštitúciám riešenia na celom svete pod značkami Hughes®, HughesNet® a EchoStar®. V Európe pôsobí spoločnosť EchoStar pod svojou dcérskou spoločnosťou EchoStar Mobile Limited a v Austrálii spoločnosť pôsobí ako EchoStar Global Australia. Viac informácií nájdete na stránke www.echostar.com a sledujte stránky EchoStar na Twitter a LinkedIn.

O spoločnosti The Things Industries

Spoločnosť The Things Industries je na čele poskytovania riešení Sieťový server LoRaWAN . Prostredníctvom The Things Stack ponúka komplexný balík služieb a nástrojov, ktoré zabezpečujú bezpečnú správu miliónov zariadení LoRaWAN vo výrobe na celom svete. Ich hlavný produkt, The Things Stack Cloud, ponúka plne spravované predplatné cloudu podporované SLA a pomáha podnikom na celom svete.

©2023 EchoStar. Hughes a HughesNet sú registrované ochranné známky spoločností Hughes Network Systems, LLC, EchoStar .

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/542434/Echostar_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2215032/logo_TTI_ID_eea32a9cb35a_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring