OTS: EcoFlow Začína sa výpredaj na Black Friday: ...

TASR, 15. novembra 2023 11:22

OTS: EcoFlow Začína sa výpredaj na Black Friday: Ušetrite veľa na vysokokvalitných energetických riešeniach

Naštartujte prázdninovú sezónu pomocou špičkových EcoFlow technológií

Düsseldorf 15. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - EcoFlow, popredná spoločnosť v oblasti ekologických energetických produktových riešení, dnes spúšťa Black Friday výpredaj, v rámci ktorého ponúka výrazné úspory na špičkové energetické produktové riešenia vrátane prenosných elektrární, solárnych panelov a ďalších produktov.

Zákazníci majú prístup na výpredaj EcoFlow Black Friday Sale prostredníctvom webstránky EcoFlow alebo Amazon. Vďaka základným technológiám EcoFlow vrátane špičkovej batérie EV-grade LFP, batérie EcoFlow Battery Management Systema technológií X-Boost a X-Stream, majú zákazníci zaručené bezpečné, spoľahlivé, výkonné a inteligentné energetické produktové riešenia za jedny z najvýhodnejších cien v roku s úsporou až do výšky 1 100 €:

DELTA Max 2000 + PowerStream,

balkónové elektrárne, ktoré sú v tomto roku azda najhorúcejším tovarom v oblasti energetiky, sa stali neoddeliteľnou súčasťou udržateľného životného štýlu mnohých domácností. Spojením stránky EcoFlow PowerStream Microinverter so stránkou DELTA Max (2000) môžu zákazníci získať balkónovú elektráreň s prenosným úložiskom, ktorá uskladňuje prebytočnú slnečnú energiu počas dňa na použitie v noci. Cena balíka v hodnote 1 569 € je počas výpredaja na Čierny piatok znížená o 110 €.

DELTA 2

Ušetrite až 150 € na jednej z najvšestrannejších prenosných elektrocentrál EcoFlow. Model DELTA 2 je navrhnutý na vonkajšie použitie aj na každodenné používanie v domácnosti a môže sa pochváliť kapacitou 1 kWh, ktorú možno pomocou ďalších batérií rozšíriť na 3 kWh. A čo je ešte dôležitejšie, chemické zloženie batérie DELTA 2's LFP umožňuje plných 3 000 cyklov nabíjania a vybíjania, čo jej dáva až 10-ročnú životnosť, ktorá je 6krát dlhšia ako priemer v odvetví.

DELTA Pro

Pôvodná cena DELTA Pro 3 599 € je počas výpredaja Black Friday znížená až na 3 099 €. Ako jeden z vlajkových produktov EcoFlow, ponúka DELTA Pro vďaka svojej veľkej kapacite a silnému výkonu dokonalé prenosné núdzové napájanie. Vďaka technológii EcoFlow's X-Boost môže DELTA Pro napájať zariadenia až do 4 500 W. To znamená, že spotrebitelia môžu napájať 99 % domácich spotrebičov pomocou DELTA Pro a nemusia ohrozovať kvalitu svojho života ani v čase núdze.

RIVER 2 ProRIVER 2 Pro

váži iba 7,8 kg a má kapacitu 768 Wh, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom na outdoorové aktivity. Pomocou patentovanej technológie EcoFlow' X-Stream sa RIVER 2 Pro dá nabiť z 0 na 100 % za 70 minút, čo je päťkrát rýchlejšie ako je priemer v odvetví, a umožňuje spotrebiteľovi byť vždy pripravený na akékoľvek spontánne výlety. Znížená cena RIVER 2 Pro o 120 € je teraz len 679 €.

Solárny panel 220W Bifacial Portable

je obojstranný prenosný solárny panel EcoFlow s bifaciálnou konštrukciou dva v jednom a dokáže zachytiť až o 25 % viac slnečnej energie. V spojení s prenosnými elektrárňami EcoFlow vedia spotrebitelia vyrábať udržateľnú energiu vonku aj doma. Pôvodná cena 499 € za prenosný solárny panel 220 W Bifacial je teraz znížená na 429 €.

Okrem vyššie uvedených produktov sú od EcoFlow počas výpredaja na Black Friday k dispozícii aj DELTA Max 1600, inteligentný generátor Dual Fuel Smart Generator, 160 W prenosný solárny panel a ďalšie. Kompletné informácie o predaji nájdu zákazníci na webstránke EcoFlow.

O spoločnosti EcoFlow

EcoFlow je popredná spoločnosť v oblasti ekologických energetických riešení s víziou napájať nový svet. Od svojho založenia v roku 2017 sa EcoFlow snaží stať spoľahlivým a dôveryhodným energetickým spoločníkom pre jednotlivcov a rodiny na celom svete, ktorý poskytuje dostupné a obnoviteľné energetické riešenia doma, vonku a v mobilných priestoroch. V súčasnosti má EcoFlow prevádzkové centrály v USA, Nemecku a Japonsku a poskytuje služby viac ako 2,5 miliónom spotrebiteľov na viac ako 100 trhoch po celom svete.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2275866/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring